LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Stoelen besteld bij Fonq, worden niet geleverd

Alles over onderhouden van de tuin, hoveniersbedrijven etc.
Casa Emma
Berichten: 1
Lid geworden op: 06 okt 2018 14:04

Stoelen besteld bij Fonq, worden niet geleverd

Ongelezen bericht door Casa Emma »

30 juni 2018 van dit jaar hebben wij via dit platform (Fonq) drie stoelen besteld. Tot op heden zijn er twee stoelen nog steeds niet geleverd. Uiteraard hebben wij hierover contact opgenomen met FONQ. En ondanks de toezegging dat ze het gaan oplossen gebeurt er niets. Fonq geeft of de leverancier of de bezorger de schuld en zelf nemen ze geen enkele verantwoordelijkheid om het probleem op te lossen.

Op 5 oktober 2018 ontvang ik het laatste bericht van Fonq: " Helaas kunnen wij u hier helaas nog niet meer over vertellen, er is gisteren nog contact geweest met de leverancier maar helaas wachten wij nog op een duidelijk antwoord. Zodra wij meer weten nemen wij uiteraard weer contact met u op. Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.""

Om moedeloos van te worden. Fonq houdt haar klant klaarblijkelijk graag aan het lijntje. Fonq verkoopt zich zelf als hip, duurzaam en heel klantvriendelijk. Maar Fonq is een goed voorbeeld van een platform zonder toegevoegde waarde die makkelijk geld willen verdienen en alle verantwoordelijkheid afschuift op of de leverancier of de bezorger.

Ik ben op zoek naar andere klanten van Fonq en die dit beeld herkennen.


Lady1234
Berichten: 27125
Lid geworden op: 02 nov 2017 16:04

Re: Stoelen besteld bij Fonq, worden niet geleverd

Ongelezen bericht door Lady1234 »

Wat moet u met andere klanten die het beeld herkennen? Annuleer de order.

NeoDutchio
Berichten: 12329
Lid geworden op: 17 jan 2014 22:39

Re: Stoelen besteld bij Fonq, worden niet geleverd

Ongelezen bericht door NeoDutchio »

Herroepingsrecht is geldig tot 14 dagen na ontvangst van de hele order. Oftewel, is nog niet ingegaan en u kunt gewoon herroepen. Daar hebt u geen andere mensen of klachten voor nodig.

Gesloten