LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Hacker Systemat verkopers

Goede of slechte ervaringen met keukens? Geef hier jouw mening.
ukinik
Berichten: 7
Lid geworden op: 22 sep 2008 14:01

Hacker Systemat verkopers

Ongelezen bericht door ukinik »

Beste verkopers van Hacker,

Ik wou graag vragen of jullie al weten wanneer de opvolger komt van de EM4030GL "edition" lijn? Is dat dan de classicART lijn? Wat is het verschil van de ART, is dat een greeploos keuken? Weten jullie ook of de emotion lijn ook meteen veel duurder is?

Weten jullie tot wanneer de huidige systemat edition lijn te bestellen is?

mvg,

Kulta
Berichten: 320
Lid geworden op: 14 apr 2006 09:24

Re: Hacker Systemat verkopers

Ongelezen bericht door Kulta »

Hacker komt met 2 lijnen greeploze keukens.

De ClassicArt en de EmotionArt. (De "Art" toevoeging geeft aan dat het de greeploze lijn is)

ClassicArt is een uitbereiding van het huidige Classic programma. De EmotionArt wordt de exlcusieve vervanger van de huidige Editionlijn.
Verschillen zijn oa glazen bodems in de bovenkasten, voorzien van led verlichting, glazen zijpanelen in de korfladen, met ledverlichting, wangen van 1 cm, en zo nog een aantal andere features.

Het Active, Systemat en het Edition programma (huidige greeploze lijn) zoals deze nu geleverd worden zullen gaan verdwijnen en naar ik begreep zal dat pas medio 2009 zijn.

De ClassicArt lijn zal door ieder Häcker dealer verkocht kunnen worden. Emotion en EmotionArt wordt (tenminste dat wordt nu beweerd) selectief in de markt gezet. Alleen verkooppunten met toegevoegde waarde zal dit programma op kunnen nemen, Prijs verschil tussen ClassicArt en EmotionArt zou op ongeveer 35% uitkomen.

Gesloten