LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] WEL EEN GOED REISBUREAU

Goede of slechte ervaringen met reisbureaus / touroperators en vliegmaatschappijen? Geef hier jouw mening.
AK

Re: WEL EEN GOED REISBUREAU

Ongelezen bericht door AK »

Beste Severin

Ik hoop dat iemand jou hier antwoord op kan geven. Ik weet het eerlijk gezegd niet! Vind het wel een beetje vreemd dat je de tickets op het vliegveld moet afhalen. Dat is wel zo als het een lastminte betreft! Dan hebben ze er vaakde tijd niet meer voor en leggen ze je reisbescheiden bij een reisbalie op Schiphol. Ik zou anders zelf eens even naar Neckermann bellen over hoe en wat! Nou, succes ermee en toch een fijne vakantie gewenst.

Robbin

Re: WEL EEN GOED REISBUREAU

Ongelezen bericht door Robbin »

Het klopt dat de tickets worden klaar gelegd op schiphol. Dit kan zijn bij de Holland Handling balie of de desbetreffende balie van de reisorganisatie. Boekingen binnen ongeveer 8 dagen voor vertrek worden niet meer naar de reisbureaus gestuurd. Het is verder geen probleem. Alsje ze bij de Neckermann balie moet ophalen en er klopt iets niet dan kunnen zij je natuurlijk altijd helpen. Fijne vakantie!

GAST00144
Berichten: 71
Lid geworden op: 20 jan 2004 12:19

Re: WEL EEN GOED REISBUREAU

Ongelezen bericht door GAST00144 »

Hebben jullie ook problemen gehad met luchtvaartmaatschappijen die falliet gaan en je kan fluiten naar je centen. Er is nu een vliegticket verzekering geintroduceerd door Unigarant bij reisbureau die tusenpersoon zijn van Unigarant. De viegticket verzekereing is bedoeld voor tickets van zowel binnenlandse en buitenlandse lijnvluchtmaatschappijen. De verzekering keert uit op het moment dat de luchtvaartmaatschappij formeel hun vluchten niet meer kunnen uitvoeren. www.queen-travel.nl is één van die reisbureau's die gaat aanbieden.

AK

Re: WEL EEN GOED REISBUREAU

Ongelezen bericht door AK »

Ja, en D-Reizen ook!

carina

Re: WEL EEN GOED REISBUREAU

Ongelezen bericht door carina »

Indien je bij een gewoon reisbureau zoals D-reizen een ticket boekt, is de betaling afhankelijk van de optietermijn. Bihjvoorbeeld vluchten met Untied Airlines naar Amerika kunnen vaak tot een week of twee voor vertrek in optie. Pas als je ze definitief maakt hoef je te betalen. Maar veel luchtvaartmaatschappijen doen het zo dat het maar 3 dagen ofzo in optie mag en dat na 3 dagen dus alles betaald moet zijn

ruga

Re: WEL EEN GOED REISBUREAU

Ongelezen bericht door ruga »

sorry maar omdat je toevallig alleen je sepr hebt moet je niet denken dat je alles weet! als je slim bent boek je je ticket alleen bij een iata kantoor wat aangesloten is bij SGR en ANVR. ( al gelden er andere voorwaarden voor alleen tickets)

Als een kantoor geen SGR is en ze gaan falliet dan heb je geen vlucht meer.....maar zo te horen weet je echt alles van de reiswereld dus weet je dit vast ook wel!
:roll: :roll: :roll: :roll:

Gesloten