LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Bespreek hier jouw ervaringen met dealers en garagebedrijven.
syl205
Berichten: 1
Lid geworden op: 07 jun 2012 20:50

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door syl205 »

Beste mensen van dit forum is het niet mogelijk om al die mensen die gedupeerd zijn door dit bedrijf samen te komen en aktie te gaan ondernemen samen staan we sterker dan dat je het alleen moet doen ik ben er klaar voor je kan een bericht voor mij achter laten dit moet stoppen er zijn meer dan genoeg slachtoffers gemaakt door dit bedrijf en chris wat is er nu met jou gebeurt laat mij wat weten bijvoorbaat mijn dank

witte angora
Berichten: 30808
Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door witte angora »

Ooit had ik toegezegd een keer zelf bij ACN te gaan kijken wat dat voor bedrijf is. Zo heel ver woon ik er ook weer niet vandaan. Afijn, vanmiddag was het dus zo ver. Immers, in het najaar wil ik eens kijken voor wat anders, dus tijd om me te oriënteren. Een van de kanshebbers is een Opel Corsa, maar wordt het een 3-deurs of een 5-deurs? Bij ACN hadden ze beiden, volgens de site, dus er op af.

Bij binnenkomst werd ik door het voltallige personeel nagekeken, maar in eerste instantie met rust gelaten. Prima dus. In tweede instantie was er een verkoper die duidelijk gericht was op verkopen: of ik wat in te ruilen had, en hij zou een mooi prijsje maken. Ik had nog geen auto bekeken. Dus mijn verhaal tot drie keer toe uitgelegd, en ik werd verder met rust gelaten.

Er bleek slechts één Corsa aanwezig te zijn, die stond boven. Prima, gaan we naar boven. Boven aangekomen stond het ding met de motorkap open. Prima, kun je meteen de motor bekijken toch? Ernaast stond een emmer water en een mop.

Even later kwam de verkoper vertellen dat er op die plek een andere Corsa had gestaan met een olielekkage. Dat waren de vlekken op de vloer die ik zag. Die waren me eigenlijk nog niet eens opgevallen, maar ok. Meneer legde me ook nog eens fijntjes uit dat de lekkage kwam doordat een rubber ring bij het oliefilter uitgedroogd was. Zal wel.

Maar nu heb ik toch wel een paar vraagjes aan ACN.

Waar staat die andere Corsa met die olielekkage? Ik heb het hele bedrijf gezien, (behalve de werkplaats, ok), maar er stond geen enkele andere Corsa.

Als die andere Corsa een olielekkage had, waarom stond deze dan met de motorkap open? Alle andere auto's hadden de motorkap netjes dicht.

Als je die andere Corsa wegrijdt, prima, maar zou je dan niet eerst de olie op de grond weghalen alvorens je een andere auto op die plek neerzet?

En als laatste: er was boven meer dan genoeg plek voor auto's. Er konden er nog heel wat bij. Als je inderdaad een Corsa weghaalt omdat die olielekkage heeft, waarom is het dan nodig om een andere Corsa op precies die plek neer te zetten?

Iedereen moet zelf maar zijn conclusies trekken.

Protheus
Berichten: 12
Lid geworden op: 14 jun 2012 02:14

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door Protheus »

Politie heeft al meer dan genoeg zaken van deze garage/handelaar. Dergelijke praktijken zijn aan normaal bij dit bedrijf. De eigenaar is al een paar keer opgepakt en heeft ook moeten zitten, zie ook Kassa / Radar etc.
Voor meer gegevens over deze autozaak: Google en dan Autocentrum Nieuw Vennep of A4 Auto's. Dit bedrijf heeft meerdere namen gehad. Na een flink aantal klachten gaan ze failliet en maken een doorstart.
Vaak moet je direct aanbetalen, je rijbewijs achterlaten, mag je geen proefri maken, staat de auto geheel ingebouwd etc. En als je stennis schopt of een boos wordt, dan bellen ze hun poolse vriendjes verderop en wordt je hardhandig de zaak uitgezet. Ik zeg gewoon een keer in de avond de fik in het bedrijf, maar dat mag niet.

Wel wil ik iedeeen tips meegeven bij het kopen van een auto.

1. Maak altijd een proefrit
2. Zonder proefrit of ANWB keuring (die je zelf uit laat voeren op eigen kosten) geen aanbetaling plegen. Het is je recht om een eigen anwb keuring uit te laten voeren.
3. Geef nimmer je rijbewijs of paspoort af. Dit is een rijksdocument en mag niet worden afgegeven aan derden. Een kopie maken mag wel. Doe dit alleen als je echt de auto wilt kopen, en deze geheel in orde is.
4. Neem je tijd en laat je niet opjutten. Bij twijfel verlaat dan de zaak, er zijn nog veel meer auto's die wachten op een nieuwe eigenaar.
5. Koop nimmer een auto bij A4 Auto's of Nieuw Vennep. Laat je niet verblinden door de mooie prijs, is het te mooi om waar te zijn dan is dit het ook.
6. Zoek altijd naar berichten op internet over een bedrijf alvorens een afspraak te maken.
7. Maak met iedereen op het forum een afspraak en ga met elkaar naar een advocaat. Hiermee deel je de kosten en sta je veel sterker.

Roelofarend
Berichten: 1
Lid geworden op: 25 aug 2012 19:33

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door Roelofarend »

Ongelofelijk maar waar! Ik zie tot mijn schrik dit forum uit 2009 en moet concluderen dat Autocentrum Nieuw Vennep nog steeds de zelfde louche werkwijzen hanteert als voorheen. Dat is jammer, want je zou hopen dat alle aandacht voor dit bedrijf zou leiden tot beëindiging van al deze ellende.

Ik heb ook een auto gekocht bij Autocentrum Nieuw Vennep om mee op vakantie te gaan. Mijn Volkswagenbus was gestolen voor de deur en we zouden volgende week vertrekken, dus ik had enige haast om aan een auto te komen. Liefst met enige bagageruimte en weinig bijtelling. Ik zocht en vond op internet een zeegroene Volvo 940 stationcar op LPG bij Autocentrum Nieuw Vennep. Het bleek een wijnrode, maar daarvoor mocht ik korting bedingen. Met dezelfde eerder beschreven snelle verkoopmethode, geen proefrit (een moment van verstandsverbijstering van mij?) maar wél 500 euro aanbetalen. Met nieuwe APK, uiteraard door henzelf uitgevoerd. "Slager, keur je eigen vlees!"

Om een lang verhaal kort te maken: We zijn op vakantie twee keer weggesleept omdat de Volvo niet meer verder wilde. Gelukkig zijn we lid van de ANWB. (Hoogtepunt was dat de auto afsloeg tijdens een rit vol haarspeldbochten in de bergen, ik moest chaufferen zonder remmen en stuurbekrachtiging, terwijl er rook onder het dashboard uit kwam. Achteraf kunnen we blij zijn dat we dit overleefd hebben).

Terug van vakantie heb ik een specialist in oude Volvo's gevraagd om een diagnose te stellen over mijn auto. De man belde mij na een half uur om gauw te komen kijken, want zoiets had hij nog nooit gezien. De auto had aan de voorzijde in elkaar gezeten. Alles was krom en verwrongen en kapotte onderdelen waren vervangen door onderdelen van maar liefst drie (!) andere typen Volvo's. Omdat de onderdelen niet pasten in mijn auto was de boel met ty wraps gemonteerd in plaats van met stalen beugels. Toen ik vroeg hoeveel het zou kosten om de auto in orde te maken antwoordde de specialist: "Meneer, wij weigeren aan deze auto te werken, hij hoort op de sloop!" Er bleek tevens een oliespoor over het hele blok te hangen die ik bij aanschaf niet heb kunnen ontwaren. Auto's schoonpoetsen kunnen ze heel goed, zelfs aan de onderkant. De specialist liet verschillende mankementen zien waaruit bleek dat de auto nooit APK had mogen zijn goedgekeurd. Bijvoorbeeld lekke stuurrubbers, die je tijdens de keuring even kunt schoonvegen.

Schade? €1600,- aanschafkosten en €1.200 reparaties op vakantie. Erg? We zijn blij dat we heelhuids naar huis hebben kunnen rijden. De auto verkopen? Ik zou er niemand mee op durven schepen.
Dus wat ik zou willen weten: Kan ik bij Autocentrum Nieuw Vennep mijn geld terugkrijgen? Of moet ik mijn verlies nemen samen met de belastingdienst, omdat ik de auto zakelijk rijd? Ik zou het erg vervelend vinden nog meer mensen op deze wijze gedupeerd zouden raken. Dus: wat nu?

aaten
Berichten: 224
Lid geworden op: 03 apr 2006 11:43
Locatie: Utrecht

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door aaten »

Protheus schreef:------

3. Geef nimmer je rijbewijs of paspoort af. Dit is een rijksdocument en mag niet worden afgegeven aan derden. Een kopie maken mag wel. Doe dit alleen als je echt de auto wilt kopen, en deze geheel in orde is.
--------
Punt 3 is niet helemal waar: Alleen in specifieke gevallen en onder voorwaarden mag een kopie gemaakt worden. In het geval van een autobedrijf alleen wanneer deze is aangesloten bij de Bovag daar hiermee door het college bescherming persoonsgegevens hieromtrent afspraken zijn gemaakt:

Kopiëren van identiteitsdocumenten bij het huren of tijdelijk meenemen van een auto
Voertuigenverhuurbedrijven die lid zijn van brancheorganisatie BOVAG kunnen bij de verhuur van een auto of
voorafgaand aan een proefrit kopieën van identiteitsdocumenten maken. Voertuigenverhuurders worden regelmatig
geconfronteerd met onwenselijke (criminele) gedragingen van huurders van onder meer auto’s en
motoren. Om deze voertuigcriminaliteit tegen te gaan, heeft BOVAG de bestaande zwarte lijst van de brancheorganisatie
– ELENA Waarschuwingssysteem – uitgebreid met de mogelijkheid een kopie van de identiteitspapieren
van de huurder te maken. Deze uitbreiding is opgenomen met als doel verbetering van het opsporen
en vervolgen van verduistering van huurauto’s. Binnen de Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit zijn hierover
tussen de deelnemers – waaronder BOVAG en het Openbaar Ministerie – afspraken gemaakt. Deze afspraken zijn
neergelegd in een circulaire van 11 februari 2009, die is vastgesteld in de Board Opsporing van de Raad van
Hoofdcommissarissen. Het CBP heeft na een voorafgaand onderzoek op 16 januari 2011 verklaard de door
BOVAG gemelde verwerking van persoonsgegevens rechtmatig te achten. Voordat voertuigenverhuurders overgaan
tot het maken van een kopie van een identiteitsdocument, dient een belangenafweging plaats te vinden
of de kopie noodzakelijk is. Indien dit het geval is, dient het BSN te worden afgeschermd. Dat geldt ook voor de
pasfoto, tenzij de huurder of proefritmaker uitdrukkelijke toestemming geeft voor het maken van een kopie
zonder afscherming van de foto.
Het bedrijf treft passende technische en organisatorische maatregelen voor
het beveiligen van gemaakte kopieën. Zodra de huurder of proefritmaker het voertuig veilig retourneert, worden
de kopieën teruggegeven of vernietigd.

jskaat
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 nov 2012 15:57

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door jskaat »

Grappig te lezen dat er meer mensen zijn die hier ervaring mee hebben. Ik heb enkele jaren geleden ook een conflict gehad met deze zaak.

Er stond een advertentie op marktplaats voor een blauw peugeot (geloof ik dat het was). Heb toen contact gelegd of de wagen er nog was en of ze deze konden vasthouden omdat ik wilde komen kijken.

Dat kon maar daarvoor moest ik wel eerst €500,- aanbetalen. Deze heb ik overgemaakt en ben langs gegaan.

Vervolgens werd er een KLM blauwe Ford Focus. Ik heb een testrit gemaakt en de auto beviel, maar ging nog steeds uit van het bedrag van ongeveer €2.500,-.
Eenmaal aangekomen wilden ze dingen gaan afwikkelen en kreeg ik een contract van €6.000,- voorgeschoteld. Toen is het begonnen. Ik heb aangegeven dat dit niet was waarvoor ik kwam. Ook de kleur van de auto week af, maar ging er vanuit dat het om dezelfde prijs zou gaan en wellicht de informatie op hun website niet correct zou zijn.

Ik heb aangegeven dat ik gebeld heb en een aanbetaling heb gedaan. Daarvan zeiden ze: "aanbetalen doen we niet, dat doe je in een hotel". Verder bestond de auto waarvoor ik kwam niet eens. Ook toen ik aangaf dat er toch echt een advertentie was van die auto, hielden ze vol dat ze die niet hadden.

Ik zei dat als ik de auto al wilde hebben, ik daar het geld niet voor had. Ze hebben we toen een financiering geadviseerd wat ik geweigerd heb. Daarna wilde ze dat ik het contract tekende en ze hebben erop gezet dat ik gespreid kon betalen.
Dat heb ik ook geweigerd maar bleven er moeilijk over doen.

Om een kort verhaal lang te maken: heb uiteindelijk mijn rechtsbijstand verzekering ingeschakeld en na meerdere brieven is het geld gedeeltelijk teruggestort en de rest door mijn verzekering uitgekeerd.

Saillant detail is dat ze prefereerden om telefonisch contact te hebben in plaats van via e-mail of per brief.

Kort gezegd: ik denk dat deze partij op een manier zaken wil doen die niet helemaal eerlijk is. Voor mensen die interesse hebben in een auto van deze partij: bezint eer gij begint!

simply228
Berichten: 1
Lid geworden op: 05 jan 2013 13:37

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door simply228 »

heb van de week een auto daar gekocht , alleen maar ellende ! Alles wat er bij moet zitten zit er niet bij, geen stuurbekrachtiging wat wel op de site stond. Me stuur staat scheef , onder het terug rijden vloog me ruitenwisser de snelweg op :( . Heb ze gebeld en het enigste wat ze zeiden was : ja mevrouwtje het is maar een tweedehands auto. Hoe onbeschoft zijn ze , ze willen me gewoon niet verder helpen . Ben wel van plan om hier iets mee te doen , heb een print screen gemaakt van de advertentie ( gelukkig ) want deze is nu verwijderd . Wie weet mischien de weg hiervoor ?

riddert
Berichten: 2130
Lid geworden op: 22 okt 2010 08:52

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door riddert »

simply228 schreef:heb van de week een auto daar gekocht , alleen maar ellende ! Alles wat er bij moet zitten zit er niet bij, geen stuurbekrachtiging wat wel op de site stond. Me stuur staat scheef , onder het terug rijden vloog me ruitenwisser de snelweg op :( . Heb ze gebeld en het enigste wat ze zeiden was : ja mevrouwtje het is maar een tweedehands auto. Hoe onbeschoft zijn ze , ze willen me gewoon niet verder helpen . Ben wel van plan om hier iets mee te doen , heb een print screen gemaakt van de advertentie ( gelukkig ) want deze is nu verwijderd . Wie weet mischien de weg hiervoor ?
Geen proefritje gemaakt?

witte angora
Berichten: 30808
Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door witte angora »

Me stuur staat scheef
Opel toevallig?

thecure
Berichten: 2708
Lid geworden op: 05 apr 2011 16:21

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door thecure »

tjongejonge, weer zo iemand die alleen op de advertentie afgaat en niets zelf controleert als hij/zij de auto gaat bekijken...
geen medelijden mee... sorry

Pof
Berichten: 3
Lid geworden op: 08 jan 2013 14:01

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door Pof »

Ook hier zijn wij sinds een dag of twee met Jhon aan het onderhandelen.
BMW 525 gekocht voor 2450,00 met APK :-(....
Schijven achter kuisverrot, handrem werkt niet of nauwelijks, geen koelvloeistof, verkeerde reservesleutel, sleutel werkt niet meer alleen via het achterbak slot :-(

Zelf nieuwe remmen gekocht, batterij vervangen van de sleutel...geen resultaat.
Mijn man is nogal handig en kan echt alles zelf...we wisten wel bij wie we de auto gekocht hadden maar het met zo'n drama moet aflopen had niemand verwacht. Noem het naïef...ik ken deze man uit mijn eigen verleden!!
Begin feb. moet hij gekeurd worden...geen probleem, kwam begin feb. maar dan werd hij ook gratis " gekeurd ". Gisteravond aan de telefoon kon dat alleen als we ook betaalden??? Mijn man staat van de week met pech, alle olie uit de bak...( iets met een drijfstang ). Komt er een jongen aangereden die zegt dat deze auto van hem is geweest en dat hij hem verkocht heeft met een kilometerstand van ruim 3500. Toen wij de auto kochten stond er ruim 1 ton minder op de teller. Via de NAP check krijgen we te horen dat onze KM stand ONLOGISCH is.
[persoonsgegevens verwijderd door moderator] zijn voorstel is om de gegevens van de auto door te geven zodat hun op onderdelen.nl konden kijken voor de goedkoopste motor en dat de firma dan kosteloos de motor erin zou zetten voor ons. Ik ben niet LEVENSMOE en vertrouw dan ook niet meer op hun deskundigheid. Ons voorstel...wij hebben zelf een andere motor gevonden en Jhon betaald ons 250,00 en bouwen we hem zelf in zodat onze veiligheid ook gegarandeerd word door iemand die er echt verstand van heeft en er tijd in wil steken. Kortom Jhon wil hier niet aan mee werken....jammer, maar helaas. Wij laten het er niet bij zitten.
[persoonsgegevens verwijderd door moderator]Mochten er mensen zijn die op het moment ook gedupeerd zijn laat het ons weten...samen staan we sterk! Deze oplichters moeten van de straat.

Met vriendelijke groet,
Pof

thecure
Berichten: 2708
Lid geworden op: 05 apr 2011 16:21

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door thecure »

daar gaan we weer.. km stand? bouwjaar?

gezien de aankoopprijs gok ik op 2000 of ouder en een stand van meer dan 200.000

en tja... deze auto's zijn nogal onderhoudsgevoelig en de onderdelen zijn duur. als je zo weinig te besteden hebt, kun je beter op zoek gaan naar een kleinere auto die eenvoudiger is in onderhoud en reparatie...

stofzuigertje

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door stofzuigertje »

En waarom gebruikt niemand even Google om dit inmiddels al 5 jaar oude bericht uit 2009 te vinden?

Als je niet weet of een bedrijf eerlijk zaken doet, Google eens en je voorkomt een miskoop.

hawkwind
Berichten: 505
Lid geworden op: 18 mar 2012 08:37

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door hawkwind »

Natuurlijk gaat het weer over een BMW en al die andere Duitste **** (Opel :lol: etc)
Peperduur in onderhoud , altijd ellende.
Deutsche gründlichkeit, ja, ja.... :lol:
Ik rij al weer 4 jaar in een Mazda 121 (bolhoed)uit 1996, nooit problemen.
Mijn vrouw bezit een nog echt in Japan gemaakte Nissan Almera (1996)
Probleemloos....(zelfs de airco is ijskoud)
Bij de AP keuring zien ze ons al weer aankomen...van , **** een Jap, weer niets aan te verdienen.

Pof
Berichten: 3
Lid geworden op: 08 jan 2013 14:01

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door Pof »

thecure schreef:daar gaan we weer.. km stand? bouwjaar?

gezien de aankoopprijs gok ik op 2000 of ouder en een stand van meer dan 200.000

en tja... deze auto's zijn nogal onderhoudsgevoelig en de onderdelen zijn duur. als je zo weinig te besteden hebt, kun je beter op zoek gaan naar een kleinere auto die eenvoudiger is in onderhoud en reparatie...
Het gaat er in dit geval niet om wat wij te besteden hebben!! Het gaat erom dat menr. nog steeds bezig is. Ondertussen word er nu een nieuwe motor in gezet..mijn man kan dat zelf! Met de kosten valt het dus wel mee...maar je gaat niet uit van deze kosten als je een auto koopt. Ik heb de mazzel dat mijn man alles kan en gereedschappen heeft.

Pof
Berichten: 3
Lid geworden op: 08 jan 2013 14:01

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door Pof »

stofzuigertje schreef:En waarom gebruikt niemand even Google om dit inmiddels al 5 jaar oude bericht uit 2009 te vinden?

Als je niet weet of een bedrijf eerlijk zaken doet, Google eens en je voorkomt een miskoop.

Ik schrijf toch ook dat ik al wel wist dat het geen zuivere zaak was..ik kon hem tenslotte uit mijn eigen verleden, long time ago! Afin...voor het weekend rijden we weer..en dan kijken we verder.

adarshi
Berichten: 9
Lid geworden op: 06 nov 2010 11:06

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door adarshi »

Ik vind ze daar wel erg inventief.
Toen ik mijn mazda 323 gti aan de rechterzijde volledig in puin reed, heb ik daar een andere gekocht.
Een c5. Schitterende auto, niks over te klagen.

Het viel me alleen op dat mijn aan de rechterzijde aan puin gereden mazda al binnen 3 dagen op de site stond voor 2250 euro met der omnschrijving "in zeer goede staat",

EN HIJ STOND ALS ENIGE MET ZIJN NEUS NAAR RECHTS.

ZE HADDEN DE AUTO EEN HALVE SLAG GEDRAAID ZODAT JE DE RECHTERKANT NIET KON ZIEN!!!

Ik heb heel hard gelachen, maar toen de medewerker vertelde dat er een man de mazda had gekocht zonder te komen kijken voelde ik mij toch een beetje naar.

De auto die ik 2 jaar later daar kocht, daar ben ik vreselijk mee opgelicht.
Ik adviseer dan ook sindsdien aan IEDEREEN die ik ken om NIETS bij ACN te kopen, en heb dit al in diverse recenties (hebben zij de pech dat ik advertenties en recenties plaats in een groot aantal dag en weekbladen, dat is dan weer mijn beroep) tegen deze oplichters doen rondgaan.

Zoals mijn belofte, voor iedere euro aan geleden schade een negatief woord.

witte angora
Berichten: 30808
Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door witte angora »

Zoveel jaren, zoveel klachten, en ze bestaan nog steeds...

trail46
Berichten: 1071
Lid geworden op: 17 jul 2012 10:51

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door trail46 »

witte angora schreef:Zoveel jaren, zoveel klachten, en ze bestaan nog steeds...
Dat zegt weinig witte angora,er zijn altijd wel weer klanten die domweg verliefd raken op een kippenhok van een auto en deze gewoon (vaak zonder proefrit of onafhankelijk advies) kopen. Achteraf klagen heeft bij dit soort bedrijven(jes) totaal geen zin. Het boeit ze niet dan er nare verhalen op het internet staan en gaan vrolijk verder met de gedachte ''Voor elke auto is de koper al geboren, nu alleen hem of haar nog vinden". :wink:

ps. Misschien een klein voorbeeld. Heel veel jaren geleden had ik geld zitten in een autohandel.Het was winter en we hadden een Mercedes Diesel die elke ochtend met grote superchargers moest worden op gestart en een flink deel van de dag moest blijven lopen omdat hij anders weer niet meer startte. Compressie was waarschijnlijk heel erg laag.Op een dag dat ik daar was kwam er een man met vrouw en kids om deze auto te kopen en ik dacht aan de volgende morgen dat deze man hem never nooit meer aan de praat kreeg en uit een vorm van medelijden begon ik te zeggen dat dit wellicht toch niet de wagen was die zij zochten, wat toen gebeurde geloof je niet. De man had het idee dat ik hem of voor meer geld aan een ander wilde verkopen drong aan op de aankoop en mijn vriend die er intussen bij kwam nam het over en verkocht direct de auto aan deze mensen en schold mij later verrot omdat ik de wagen niet wilde verkopen. Moraal van het verhaal, met een auto-aankoop zetten sommige hun verstand op nul.De wagen die gegarandeerd de volgende dag niet meer startte hebben we nooit meer terug gezien en de koper ook niet.Een waar verhaal.

witte angora
Berichten: 30808
Lid geworden op: 21 okt 2009 20:44

Re: Autocentrum Nieuw Vennep info voor rechtzaak

Ongelezen bericht door witte angora »

Dat zegt weinig witte angora,er zijn altijd wel weer klanten die domweg verliefd raken op een kippenhok van een auto en deze gewoon (vaak zonder proefrit of onafhankelijk advies) kopen.
Dat is dus wat ik bedoel. Dit soort bedrijven kan blijven bestaan omdat er steeds weer mensen zijn die niet verder kijken dan zou moeten.

Gesloten