LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Roompot-Klein Poelland

Goede of slechte ervaringen met vakantieparken / campings? Geef hier jouw mening.
Catherine

Roompot-Klein Poelland

Ongelezen bericht door Catherine »

Wij hebben al 2x een vakantie geboekt op Klein Poelland in Renesse van de Roompot en het is ons daar uitstekend bevallen. Het is een kleine camping maar erg knus en gezellig. De bungalows zijn gezellig ingericht en er is alles wat je maar nodig hebt; koelkast, magnetron , kleuren TV en een fijne douche en alles was beide keren echt schoon. Het parkje zelf is mooi met prachtige bomen en rondom elke bungalow heb je een grote ruime tuin. Ideaal!
Je zit overal vlakbij: Grevelingenmeer, Renesse-strand, Scharendijke enz. Helaas is er geen zwembad maar daarvoor krijg je een pasje om te gaan zwemmen in de Roompot te Kamperland of Zeeland Village in Scharendijke. Buiten de schoolvakanties is er een all-inclusive formule en daarvan hebben we gebruik gemaakt (wij zijn 60+ maar ook ideaal voor ouders met niet-schoolgaande kinderen): bij aankomst stond er een mand klaar met levensmiddelen en elke ochtend konden we in het winkeltje 6 verse broodjes halen en elke avond hadden we buffet. De prijs valt echt mee en ik kan het iedereen aanraden. Achteraf kregen we altijd binnen 1,5 week onze borgsom terug.

Batsio

Re: Roompot-Klein Poelland

Ongelezen bericht door Batsio »

Catherine, ik kan je alleen maar beamen
maar dat het zwembad weg is dat is voor
ons de reden om daar niet meer te boeken
Verder zijn de uitbaters geweldig aardige mensen
altijd fijne vakanties gehad !

ps DOE NIET ALS ONS EN
BOEK VOORAL
GEEN VAKANTIE BIJ DE OPLICHTERS
VAN HET ROOMPOT PARK IN RENESSE
HET ZWEMBAD IS NAMELIJK DE HELFT VAN DE TIJD ONDERVERHUURD
EN JE KRIJGT HOE DAN OOK JE BORG NIET TERUG ALS ZIJ MENEN
DAT HET HUISJE NIET SCHOON IS

espana
Berichten: 14
Lid geworden op: 14 dec 2004 12:11

Re: Roompot-Klein Poelland

Ongelezen bericht door espana »

heer of mevrouw Batsio,

als uw bungalow netjes achterlaat volgens de regels dan krijgt u gewoon de borg terug. Ben zelf ook wel eens op een van de Roompotparken geweest. Hou je je aan het lijstje wat hun opgeven, dan krijg je altijd je borg terug!

Batsio

Re: Roompot-Klein Poelland

Ongelezen bericht door Batsio »

Jarenlang naar Klein poelland geweest
nooit geen probleem gehad

In Renesse alleen maar problemen
spullen tekort in het huisje,geen kinderstoel
zwembad dicht enz enz en toen
ook nog eens de borg

en je kunt niet eens protesteren
ze schrijven gewoon dat het niet zo was
en geven argumenten die niet waar zijn
zoals niet afgewassen pannen in keukenkastjes
en een koelkast waar nog allemaal spullen inlagen
en er was niet gedweild , dus echt wel

maar ze mogen de borg houden
i
k kom er nooit meer en zal
iedereen afraden om daar heen
te gaan

gloria

Re: Roompot-Klein Poelland

Ongelezen bericht door gloria »

:D ik heb maar een woord nodig voor kleinpoelland GEWELDIG ,elk jaar weer gr yvonne

Gast

Re: Roompot-Klein Poelland

Ongelezen bericht door Gast »

Ja het is er heel mooi :roll:

ingrid64

Re: Roompot-Klein Poelland

Ongelezen bericht door ingrid64 »

Wij zijn oktober 2004 (herfstvakantie)naar klein poeland geweest.De eerste maar ook de laatste keer.Geen dierenweide zoals er stond aangegeven,geen animatie team voor de kinderen (stond ook aangegeven) die was er de week erna want dan had de regio zeeland vakantie :? .Geen zwembad ook geen pasje voor het andere zwembad want die was dicht.Het restaurant had geen rookvrije ruimte en je tafel stond rond om een pooltafel en bij gokkasten.Honden aan de lijn waar wij ons aan hielden echter de andere honden van gasten liepen los .Hondenuitlaat plek nooit gevonden.Voor gezinnen met kinderen in de leeftijd van 5 a 10 jaar een zeer kind onvriendelijk vakantie park.Heb een klacht ingediend waar ik als antwoordt op kreeg dat ie in behandeling werd genomen heb er tot nu toe niks meer van gehoord.

Gr ingrid

Batsio

Re: Roompot-Klein Poelland

Ongelezen bericht door Batsio »

Espana ,als je er niet bij was dan kun je
er ook niet over oordelen

espana
Berichten: 14
Lid geworden op: 14 dec 2004 12:11

Re: Roompot-Klein Poelland

Ongelezen bericht door espana »

Batsio:

Zeker geen leuke vakantie gehad !!!


Beetje kinderachtig om zo op deze manier zo over Roompot te oordelen, wij komen al jaren naar de roompotparken, zo ook in Renesse geweest en wij zijn net als 100.000 andere klanten zeer tevreden over Roompot

loon
Berichten: 1
Lid geworden op: 11 aug 2007 20:17

Re: Roompot-Klein Poelland

Ongelezen bericht door loon »

Nou ben net terug van vakantie Renesse en we waren op bungelowpark Klein Poelland. Uitstekend bevallen, het was erg gezellig. We hadden de schoonmaakkosten erbij geboekt, zodat we dat in iedergeval niet hoefde te doen. Een paar punten waar we aan moesten houden, hebben we gedaan.

Dan de laatste morgen, we boeken ons af. Er komt een man het huisje controleren. Hij komt binnen met een botte opmerking van goh het huisje is echt niet schoon!! Wij zo ja we hebben de schoonmaakkosten erbij gedaan. Okay dan zal hij naar de punten kijken wat wel in orde moest zijn. Alles was prima. Komt hij terug met de opmerking: Er zit in een gat in de deur! En die gaan jullie betalen!! Wij zo: waar een gat? Bleek dat er een pit in de deur zat, (wie er al in zat voor dat we binnen kwamen!!) Dat hadden we dus eerder moeten melden. Er ging 100 euro borg af! We zijn flink in de discussie gegaan maar het hielp niks. We hebben hem opgezocht en hebben er nog eens overgepraat. Uiteindelijk kostte het 65 euro.

Er werd door veel gasten geklaagt dat ze hun borg niet terug kregen, omdat er iets mankeerde aan het huisje wat door een andere bewoner was gedaan. Ik raad iedereen dus aan om voor dat je het huisje binnengaat ook echt te gaan controleren wat er mankeert aan het huisje, want anders houd je geen borg meer over! Het zijn echt oplichters!!

Gesloten