Schade bij installatie zonnepanelen bij Gaslicht.com

Heb je bepaalde ervaringen met een energiebedrijf? Deel hier jouw mening.
Robert Assendelft
Berichten: 1
Lid geworden op: 09 nov 2023 13:47

Schade bij installatie zonnepanelen bij Gaslicht.com

Ongelezen bericht door Robert Assendelft »

Waardeloos bedrijf. November 2022 offerte getekend voor installatie zonnepanelen. Zouden rond April geïnstalleerd worden. Werd eind Juli. Kwamen 3 Oekrainers wat de communicatie niet ten goede kwam. Liepen over dak van de buren en hebben daarbij de CV dak doorvoer gesloopt. Ze gebruikten valbeveiliging welke geplaatst werd op de lasnaad van mijn dakgoot met als gevolg een scheur in mijn dakgoot, schade welke Gaslicht.com overigens niet wil vergoeden. Tijdens werkzaamheden werd ik gebeld door Mi.. die mij vertelde dat ze installatie niet konden uitvoeren omdat er dakpannen gebroken waren en panlatten verrot waren. Dakbeheer bedrijf laten komen voor herstel. Panlatten bleken niet verrot, waren slechts alleen een paar schroeven los en een aantal mindere dakpannen. Na dakherstel wederom contact gezocht voor installatie met Gaslicht.com via mail, hier is echter niet meer op gereageerd. Daarna begonnen met bellen voor datum installatie van de zonnepanelen. Sinds Oktober keer of 6 gebeld met Pa....
Zou telkens teruggebeld worden maar ook deze afspraken komt gaslicht.com niet na. Momenteel een jaar verder maar nog steeds onduidelijk wanneer installatie gaat plaatsvinden en wie de aangebrachte schade gaat vergoeden..
Ik raad anderen af om voor plaatsing zonnepanelen met deze partij in zee te gaan

Jablan
Berichten: 6184
Lid geworden op: 24 jan 2005 20:49
Contacteer:

Re: Schade bij installatie zonnepanelen bij Gaslicht.com

Ongelezen bericht door Jablan »

Kan het zijn dat je voor prijs in plaats van kwaliteit bent gegaan?

Voor een deel ben ik het met je eens. Ik liet het woordje 'asbest ' vallen en daarmee viel dit bedrijf af voor het plaatsen van de panelen.

Veldt01
Berichten: 991
Lid geworden op: 16 jul 2006 15:05

Re: Schade bij installatie zonnepanelen bij Gaslicht.com

Ongelezen bericht door Veldt01 »

Waarom zou je überhaupt nog in zee willen gaan met dit bedrijf. Duidelijk is dat ze hun processen niet op orde hebben (en hun onderaannemers kennelijk ook niet). Ik vermoed dat dit de goedkoopste was en als ze nu al niet willen dan kan ik voorspellen wat ze gaan doen als er behoefte is aan garantie (of er iets aan gerepareerd moet worden).
De toestand van het dak is overigens de verantwoordelijkheid van de eigenaar van het huis en als deze vooraf niet goed genoeg is om probleemloos de levensduur van de panelen te overleven zou ik persoonlijk helemaal niet aan zonnepanelen beginnen (tot dit wel het geval is). Zo gauw de panelen erop liggen zal geen dakdekker/dakspecialist zijn vingers eraan branden.

Plaats reactie