Lekkages na zonnepanelen installatie SolarNRG

Heb je bepaalde ervaringen met een energiebedrijf? Deel hier jouw mening.
joansteunenberg
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 jan 2024 12:59

Lekkages na zonnepanelen installatie SolarNRG

Ongelezen bericht door joansteunenberg »

Nadat SolarNRG zonnepanelen op ons dak heeft geïnstalleerd, zijn de dakkapellen gaan lekken. Zij hebben geen steigers, etc. geplaatst. Nadat ik deze klacht heb ingediend, heeft SolarNRG alle verantwoordelijkheid hiervoor afgewezen Zij hebben hun eigen dakspecialist gestuurd, die constateerde dat er geen lekkage onder de panelen te zien was en is daarna weer vertrokken. WC eend actie, want ja, ik zou ook niet tegen mijn opdrachtgever ingaan.
Heeft iemand tips om hoe dit op te lossen en zijn er meer mensen die deze ervaring hebben en willen delen welke acties zij genomen hebben en of dit iets opgeleverd heeft?

BreejKC
Berichten: 1816
Lid geworden op: 16 jul 2012 18:36

Re: Lekkages na zonnepanelen installatie SolarNRG

Ongelezen bericht door BreejKC »

In dit soort gevallen dient u zelf een onafhankelijk deskundige hiernaar onderzoek te laten doen. Indien daardoor wordt aangetoond dat SolarNRG de oorzaak van de lekkage is dan heeft een valide argument tegen hen.

Wellicht kunt u vroegtijdig bij de Vereniging Eigen Huis (VEH) informeren, daar bent u natuurlijk allang lid van, hoe u het beste kunt handelen in dit soort geschillen. Mogelijk dat de VEH u ook kunt helpen aan een onafhankelijk deskundige die het onderzoek doet.

DeZevendeHenk
Berichten: 793
Lid geworden op: 13 apr 2020 17:32

Re: Lekkages na zonnepanelen installatie SolarNRG

Ongelezen bericht door DeZevendeHenk »

Is het niet logisch de opstalverzekering in te schakelen, dan kan die een deskundige inschakelen en de schade eventueel verhalen als dat mogelijk is.

Plaats reactie