LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Heb jij een kat of een hond? Deel hier jouw ervaringen.
kimclijstersfan
Berichten: 6
Lid geworden op: 20 nov 2006 18:35

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door kimclijstersfan »

Agressieve hond bijt kinderen
De politie heeft zaterdagavond in Rotterdam-IJsselmonde een pitbull-achtige hond in beslag genomen, omdat het beest twee meisjes had aangevallen.

uitgegeven: 13:04 15-04-2007 gewijzigd: 13:04 15-04-2007


De hond sloeg toe in de Groene Tuin. Het jongste meisje (9) werd zo hard gebeten, dat ze moest worden behandeld in het Ikazia-ziekenhuis.

Het agressieve dier is van een 34-jarige vrouw. Het is nog niet bekend of ze de hond terugkrijgt of dat het beest wordt afgemaakt.

Maarten1234
Berichten: 1201
Lid geworden op: 07 sep 2006 04:52

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door Maarten1234 »

Wilt helemaal niet zeggen dat de hond aggressief is. Waar was de eigenaar op dat moment en wat deed het kind...... Werd de hond in het nauw gedreven, werd het dier met een tak of stok gepest.....(?)

Wanneer je de allerliefste kleinste of grootste hond in het nauw gaat drijven hoe groot of oud je ook bent, je bent op dat moment in gevaar. Het diertje gaat instictief te werk en valt aan. Trouwens kinderen en honden moet je NOOIT alleen laten.

Er is gewoon niet opgelet door de eigenaar en het hondje is de pineut. De hond zal worden afgemaakt en de eigenaar zal een schadevergoeding mogen betalen.

Geen enkele hond is aggressief als deze GOED wordt opgevoedt, maar in het nauw drijven moet je bij zo'n beest nooit doen. Het maak hier niet uit wat voor een hond het is. Wat vergeten wordt is dat de Herdershond, Dalmatiërs en Rothweilers, Dobermans etc etc ook een rotbeesten wijn in opvoeding.

Staffords zijn erg lief en worden in diverse landen gebruikt als reddingshond.

Je moet naar het baasje van de hond kijken en niet naar het beestje.

Maarten1234
Berichten: 1201
Lid geworden op: 07 sep 2006 04:52

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door Maarten1234 »

Pitbull hangt tien minuten in neus hert
Uitgegeven: 6 april 2007 21:46
Laatst gewijzigd: 6 april 2007 21:53

AMSTERDAM - Een politieagent heeft vrijdagochtend in Koudekerke een pitbull-achtige hond doodgeschoten omdat die zich had vastgebeten in de neus van een hert. De hond hing volgens de politie in Zeeland ongeveer tien minuten in de snuit van het damhert.

De 'zeer agressieve hond' had rond 10.50 uur het hek rond een hertenkamp aan de Vlissingsestraat kapotgemaakt. Een van de damhertbokken wierp zich volgens de politie op als beschermer van de troep en drong de hond tegen het hekwerk. Op het moment dat hij met zijn gewei wilde aanvallen sprong de hond naar zijn neus en hapte zich vast. Toen de politie tien minuten later ter plaatse kwam had de viervoeter het hert nog steeds vast.



Volgens de politie was de hond zeer agressief en vasthoudend en is hij daarom doodgeschoten. Het hert was gewond aan zijn snuit en overleed later, vermoedelijk vanwege de stress. Een dierenarts stelde later vast dat het dier waarschijnlijk toch afgemaakt had moeten worden.



Hebben wij hier de tekst erg goed gelezen.

Hoe kan de politie weten dat de hond al 10 minuten aan de snuit hing en wat er precies is gebeurd. Wie zegt dat de hond het hek kapot heeft gemaakt en geen vandalen en dat toevallig deze hond na een verdwaalde wandeling toevallig op de opening van het hek stuit. De hond gaat er niets vermoedend doorheen en komt op andermans territorium. 1 Van de herten ziet de hond en wilt deze verjagen van hun territorium en besluit de rest te ''beschermen''. De hond wordt in het nauw gedreven en valt, NADAT het dier zelf wordt aangevallen, aan. Beetje toevallig dat de politie dit allemaal gezien en toegelaten heeft. Getuigenverklaringen zijn ook niet waterdicht en het zal een persoon een worst zijn of een dier door een waarschijnlijk reeds aanwezige opening in het hekwerk gaat.

Wat nu gevaarlijk. Dit is instict van het dier. Hoe kan de politie nu weten dat het hier om een aggressieve hond ging.. Het dier zit vast en blijft hoogstwaarschijnlijk hangen omdat na het bijten de kaken op SLOT springen. Hierdoor kan het dier niet meer loslaten. Dit komt doordat de spieren volop gespannen zijn. Na een tijdje laat de kaak los en kan het dier ook loslaten. Zolang de hert doorgaat met schudden dan blijft de spanning op de kaken van de hond staan en KAN de hond niet loslaten. Dit is de bescherming van het dier.

De politie verteld ook heel mooi zodat zij niet worden gezien als moordenaars maar als helden. Geen enkelen politie agent zal de waarheid vertellen uit angst niet meer serieus genomen te worden. De media neemt het verhaal op en dikt het aan om dit verhaal zo sappig mogelijk te maken. Vervolgens heb je weer mensen die deze verhalen geloven en telkens bevestiging krijgen als het weer eens een keertje gebeurd. Het intresseert de media niet waarom het beestje gebeten heeft. Het feit dat het beestje bijt is voldoende om er een sappig verhaal omheen te maken. Op het moment het een ander dier betreft die bijt is er geen lol aan en wordt er snel overheen gesproken.

Leer nu eens dat voornamelijk de domme mensheid in de ban is van de media en alles geloven wat zij zeggen. Zij zien niet in dat het anders zit dan beweert wordt, want het is de media en die liegt niet..... Wel mensen de media liegt en bedriegt waar je bijstaat. Ik heb tal van dat soort voorbeelden. Het enige dat je moet doen is goed lezen en kijken wat er aan de hand is. Vervolgens moet je je eens indenken in beide individuen. In dit geval de hert en de hond.

Wanneer jij als menszijnde wordt aangevallen, grijp jij ook in en vecht je terug. Als ik een hond ga slaan, pesten en in het nauw ga drijven dan valt deze mij ook aan. Wanneer dan de media er weet van krijgt en ik vertel een ander verhaal dat de hond mij plots heeft aangevallen en ik verwond ben aan mijn hand dan maakt de media het verhaal nog mooier. Gevolg is dat ik ben aangevallen door een hond en dat deze mijn hand heeft afgebeten. Het is niet bekend of de man zijn hand kan behouden. Daar zit ik dan met 7 hechtingen thuis met een biertje in mijn hand in mijn stoel een krantje te lezen.... :?

Wakker worden!!!!!!!!!!!!!

kimclijstersfan
Berichten: 6
Lid geworden op: 20 nov 2006 18:35

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door kimclijstersfan »

ik denk dat de eigenaar van de herten erbij was he!!en die het dus heeft zien gebeuren maar ws zelf niets kon doen omdat de hond niet los laat zonder deze dood te schieten.

En ja hoor geef het hert maar de schul dat de hond niet los laat(zolang hij blijft schudden.....)wat zou JIJ doen als er een hond in je neus hangt???Stil blijven staan zeker!!!

antonh
Berichten: 976
Lid geworden op: 05 apr 2006 16:33

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door antonh »

Wat een dom bericht van Maarten1234.
maar hij schrijft zelf al,

Leer nu eens dat voornamelijk de domme mensheid in de ban is van de media en alles geloven wat zij zeggen

De eigenaar, als ze hem vinden, een finke boete geven.
Honden horen aan de lijn, instinct of niet.
Had die hond een kind gebeten had Nederland op zijn kop gestaan.
Maar het is "Maar" een hert.
Honden horen aan de lijn Maarten1234
:evil: :evil:

AnnePanne
Berichten: 382
Lid geworden op: 03 mar 2006 17:27

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door AnnePanne »

even over het verhaal van die hert

de hond in questie bleek geeneens een pitbullachtige hond te zijn maar een bullterrier!

Maarten1234
Berichten: 1201
Lid geworden op: 07 sep 2006 04:52

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door Maarten1234 »

Kimclijsterfan;

Om het verder af te maken. Je kijkt nu echt alleen maar uit de ogen van de hert en je vind het zo zielig dat die hond die arme hert heeft aangevallen. Dit alles was nooit gebeurd als de hond niet op het terrein had kunnen komen en als de hert de hond niet in het nauw had gedreven. Ook staat er nergens dat de eigenaar van de hert aanwezig was en niet had kunnen ingrijpen daar er een hond aan de neus van de hert hangt.

Wanneer jij als mens zijnde in het nauw gedreven wordt dan gaat ook jouw afweersysteem in actie komen en zul jij je verdedigen. Dat zelfde heeft die hond ook gedaan. Die verdedigde zichzelf, omdat die hert op hem afkwam en aanviel. Zijn pech is dat zijn kaak waarschijnlijk op slot is geslagen. Daarom kan de hond niet loslaten. Wanneer je zulke honden laat paren dan blijft de reu achteraf nog gewoon een klein half uurtje vastzitten in het teefje vanwege de zwelling van zijn penis. Het enige dat ik wil zeggen is dat jullie teveel kijken naar de hert, maar je moet ook eens van de andere kant proberen te kijken. Ik heb hier zelf een Amerikaanse Stafford en die is voor een klein caviaatje heel erg lief en erg beschermend. De cavia kruipt zelfs tegen hem aan en de Stafford doet niets.

Overigens wanneer je de juiste boeken leest welke gemaakt zijn door kenners dan leer je enorm veel. Het zijn nogmaals niet de Stafford's of de Pitbullachtigen, het zijn de eigenaren. Oke heel af en toe heb je een hond ertussen lopen die verkeerde dingen doet. Wat denk jij als een hond verdwaald is en al weken buitenhuis loopt. Denk jij nu echt dat je die hond nog kent als hoe deze was....Vergeet het maar. De hond verwilderd en gaat primitief leven. Dat doe jij ook als mens in nood of zonder eten. Verder de honden die ik noemde zoals de Dobermanns deze worden al afgeraden als je voor het eerst een hond neemt. Deze honden zijn zeer eenkennig met baasjes. Naar de 1 luistert deze wel en naar de ander niet. De aard van dit beestje zegt dit ook. De aard van zo'n hond is: actief, slim, zeer vasthoudend, moedig, intelligent, goede waakhond, trouw en aanhankelijkm soms luidruchtig, groot uithoudingsvermogen. Dobermanns hebben soms de neiging een één-persoonhond te worden.

Gaan we nu naar de opvoeding van dit beestje:

Deze sterke, elegante hond moet zeer evenwichtig, consequent en in een harmonieuze omgeving opgevoed worden. Hebt u weinig ervaring met het opvoeden van honden, dan raden we u deze absoluut af aan te schaffen. Veel Dobermanns worden neurotisch als ze in hun jeugd verkeerd zijn begeleid (en helaas komt dat veel te vaak voor), met als gevolg dat ze angstig en/ of bijterig worden, terwijl ze van nature een eerlijke karakter hebben.

De Sociale aanleg: Een goed opgevoede en gesocialiseerde Dobermann kan het prima vinden met honden, andere huisdieren en kinderen. Ongewenste bezoekers worden tot staan gebracht.

Zullen we eens naar de Stafford gaan:

Welnu de aard van het beestje is: Moedig, trouw aan het gezin, vasthoudend, hard voor zichzelf, goede waakhond, aanhankelijk, onstuimig, groot uithoudingsvermogen, dominant.

Opvoeding: De American Staffordshire is niet geschikt voor mensen die weinig ervaring hebben met honden. Leer hem al op jonge leeftijd dat hij niet mag trekken aan de riem, want eenmaal volwassen zijn deze honden sterk. Deze Staffordshire kan door middel van een goede en consequente opvoeding erg veel leren. Er zijn zelfs diverse voorbeelden bekend van American Staffordshire Terriërs die met goed gevolg gehoorzaamheidstesten hebben afgelegd.

Sociale aanleg: De honden van dit ras zijn prima gezinshonden, mits het gezin consequent is en goed kan omgaan met een sterke, onstuimige hond. In de regel zijn ze erg lief voor kinderen. Hij zal het huis goed bewaken en katten en andere huisdieren accepteren als hij daar al vroeg vertrouwd mee is geraakt.

Wie is er gevaarlijk...............????????? Allebei zijn het goede honden, maar als eigenaar moet je er alleen goed mee weten om te gaan en een goede opvoeding geven. Daarmee legt het vervolgens dus weer bij de eigenaar van de hond en niet bij het beestje.

Om terug te komen op de hert en hond.... Wij mensen vergeten nog steeds dat wij niet alles in de hand hebben. Een hoop gaat ons voorbij of is voor ons te hoog gegrepen. Het is makkelijk een beschuldigend vingertje te wijzen naar de hond, maar wat doen de andere dieren of mensen. Daar wordt helaas niet naar gekeken. Het is een hond en nog een pitbullachtige ook dus dan heeft deze het gedaan en niet het andere dier of mens.

Antonh;

Mee eens dat een hond aan de lijn hoort. Daar hoor je mij niet over, maar waar waren de eigenaren dan van deze hond.... Was de hond niet gewoon verdwaald of had de eigenaar deze hardhandig van zijn zij geschut en hem maar aan zijn lot overgelaten met dit als gevolg... Ik spreek niets goed, maar deze hond is volgens dit bericht in het nauw gedreven en ELK dier verdedigd zich dan met wat deze heeft. Wanneer de hert de hond gespietst had op haar horens dan was het zielig voor die hond. Nu was de hond de hert te slim af en was de hert voor en is het zielig voor de hert. Laat mij toch niet lachen en kijk uit met wat je zegt. Ik heb er hier 1 naast mij leggen en die is erg trouw en doet nog geen vlieg kwaad. Waarom niet: Simpel deze Stafford is goed opgevoed.

De ene hond is de ander niet en verdiep je eerst eens in het ras. De Amerikaanse Stafford valt onder de Terriërs. Als je weet hoeveel gemenere terriërs dan de Stafford Terrër er rondlopen dan stop je al snel met er tegenin gaan.

Trouwens als je in dit topic terug gaat dan zie je dat ik dat bericht nog niet eens heb geplaatst, maar dat dit een kopie is van iemand die dit artikel in zijn topic heeft geplaatst. Ik ging er alleen maar op door.

Ik zeg altijd maar, wanneer je ergens geen verstand van hebt, moet je niet je een ander aanvallen. Je mag je mening geven, maar je moet geen dingen zeggen die niet waar zijn. Wanneer je de honden-encyclopedie er bij neemt dan kun je alles lezen over deze en andere honden. Weet je wat het vaak is..mensen kopen vaak te snel een hond, omdat ze denken dat het leuk voor de kinderen is of als leuk kameraadje kan dienen. Allemaal niets mis mee, maar er zijn er ook die willen geld verdienen door ermee illegaal mee te fokken of deze te laten vechten. Dat zijn de eigenaren die je moet aanpakken en de honden bewust vals en verkeerd opvoeden. Wanneer zij de hond niet meer aankunnen dan laten zij deze los en willen er niets meer mee te maken hebben. Zodoende wordt het arme dier in de bossen achtergelaten en dan is het logisch dat deze verwilderd. Ook mensen die er achteraf toch niet mee weten om te gaan doen dit ook nog wel eens. Zij zijn dan te beroerd om deze naar het asiel terug te brengen uit angst voor maatregelen tegen hen. Ook deze dieren worden aan hun lot overgelaten en raken verwilderd.

Elke hond valt aan, elke hond is een moordmachine. Het is alleen slechts omdat de media weet dat een pitbullachtige lezers trekt en zal dit (mis)(ge)bruiken. Al het andere is verzachtend en trekt geen lezers dus dat moet weg of er moet een ander of aangepast verhaal omheen. Ik zeg altijd maar:'' Was je erbij??? Was diegeen die het gezien heeft er daadwerkelijk ook volledig bij en verteld diegeen datgeen wat gebeurd is ook juist. Verdraait de pers dit vervolgens niet bewust of leggen deze geen woorden in de mond van de geïntervieuwde.''

Houd toch op en wees zelf eens wijs. Ik ben niet dom wat je durft te beweren. Ik gebruik mijn kennis en de feiten. Ik kijk niet alleen naar wat de media schrijft. Ik kijk veel breder dan dat. De media heeft deze hond als gevaarlijk bestempeld.

In België, Duitsland en andere landen is deze hond gewoon toegestaan. Waarom daar wel en hier niet. Legt het aan Nederlands grondgebied....? Nee het legt aan die leeghoofden die zwijgzaam de media en de alhier gevestigde regering gewee volgen. Het feit dat deze honden in andere landen wel is toegestaan bewijst dat er niets aan de hand is met deze honden, maar gewoon aan de eigenaar. Dit feit wordt niet alleen hier in Nederland beaamt door wetenschappers, doktoren, professoren en personen met het Drs voor hun naam, maar ook in andere landen wordt dit door diezelfde personen beaamt. Deze honden worden zelfs gebruikt als reddingshonden in een aantal sneeuwgebieden. Is dat gevaarlijk, nee juist erg slim. Dat vanwege hun aard.

Doe eerst je huiswerk voordat met jij mij als dom beschouwd. Ik ben een hondenbezitter van een 2 tal terriërs en beide zijn erg goed opgevoed, erg trouw en hebben bovenal nog NOOIT iemand aangevallen. Wel spelen zij regelmatig luidruchtig met andere hondenrassen en dat gaat er niet zachtjes aan toe. Dit oogt voor de leek als hondengevechten terwijl deze dat beslist niet zijn. Het geluid van een hondengevecht en spelende honden lijken niet eens op elkaar en daarbij zie je het verschil ook goed. Het enige wat je moet doen is je ogen en oren op zo'n moment openen en de mediaberichten achterwege laten. Er gaat dan een wereld voor je open.

antonh
Berichten: 976
Lid geworden op: 05 apr 2006 16:33

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door antonh »

Toch mooi dat iemand de dieren enceclopedie citeert.
Maar ik blijf er bij: Honden moeten aan de lijn.
En als ze de eigenaar van de hond vinden een fikse boete geven.
Het hert heeft niet kunnen vluchten vanwege de afrastering en hij verdedigde zijn eigen domijn!!

HONDEN AAN DE LIJN!!

AnnePanne
Berichten: 382
Lid geworden op: 03 mar 2006 17:27

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door AnnePanne »

HERTEN IN HET BOS!!!!

Maarten1234
Berichten: 1201
Lid geworden op: 07 sep 2006 04:52

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door Maarten1234 »

Antonh heeft kennelijk niet gelezen wat ik schreef. Kan ik mij wel iets bij voorstellen daar de tekst redelijk lang is.

Ja ik heb inderdaad geciteerd uit de encyclopedie. Daar schaam ik mij niet voor. Waar het mij om gaat is dat zelfs wetenschappers en onderzoekers die een dergelijk boek schrijven het tegenovergestelde beweren en dat deze dieren gewoon hartstikke lieve dieren zijn, maar dat juist de media de veroorzaker is van de slechte naam van een pitbullachtige en dat dit voorkomt bij dieren die een eigenaar hebben die een dergelijke hond niet aankunnen of er mee weten om te gaan. Dus het probleem legt gewoon bij de eigenaar en niet bij de hond. Dat verwrongen beeld moet eens bij jullie slechtdenkende mensen uit je hoofd verdwijnen. Je moet het kaft van het koorn scheiden en daar hebben een hoop mensen moeite mee, want die geloven de media die de boel enorm opblaast en aangrijpt om lezers te trekken. Je zult hun nooit over een ander soort ras horen of dat deze dieren wel lief zijn, want dat trekt geen lezers en dat is in geld uitgedrukt; verlies voor het bedrijf. Heb je het woordje GELD weer.

Antonh je denkt maar wat je wilt denken, maar lees eerst de tekst eens goed voordat je onzin verkondigt en leer eens dat een hert vrouwelijk en dus een haar is en dat een ree mannelijk en dus een hem is. Kennelijk is je kennis in de fauna wereld ook niet breder als dat van de de media.

EN JA IK WEET HET; HONDEN AAN DE LIJN. Die van mij zijn telkens aan de lijn en ja zo kun je een hond makkelijker corrigeren, maar dat kun je ook door enkelt je stem te gebruiken en dat heet stembeheersing. Dit neemt niet weg dat elk vrijlopend dier een dergelijk iets doet, want nogmaals elke hond welk ras ook is gevaarlijk voor elk mens en dier. Zeker wanneer het in het nauw gedreven wordt en dat is hier gebeurd.

Je kan wel zeggen en roepen van dat het hert niet kan vluchten vanwege het hek, en dat het hert haar domijn, want een hert is nog steeds vrouwelijk, beschermt, maar feit blijft dat de hert de hond aanvalt en de hond zich hier verdedigt en niet andersom en dat maak jij er wel van. Dat is precies wat de media dus ook doet.

Ik schreef ook al honden aan de lijn, maar heb je mijn tekst wel goed gelezen, want waar waren de eigenaren van de hond.... Dus wat klopt hier niet. De eigenaren waren nergens te vinden dus de hond is nog eens aan zijn lot overgelaten. Dit dier wordt dan na enige tijd angstig en gaat primitief worden. Tevens staat de hond op scherp en tja dan kunnen dit soort situaties helaas zwaarder uitpakken. Dus het is niet alleen zielig voor de hert, maar ook voor de hond. De eigenaren van de hond mogen ze van mij oppakken, opsluiten en laten wegrotten.

mariska666
Berichten: 231
Lid geworden op: 25 jan 2007 07:41

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door mariska666 »

Ja, en helaas zijn er te veel van dat soort eigenaren, en dat is heel jammer.

petty1950
Berichten: 312
Lid geworden op: 19 jun 2006 01:01

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door petty1950 »


antonh


Geplaatst op 15 Apr 2007 19:58 door antonh


--------------------------------------------------------------------------------

Toch mooi dat iemand de dieren enceclopedie citeert.
Maar ik blijf er bij: Honden moeten aan de lijn.



Wie is hier nou ECHT dom :roll:
ECHT dom is nl dat je een oordeel meent te mogen hebben zonder je ECHT te laten informeren :idea:
En NOG dommer is om terdege geformuleerde en gefundeerde bijdragen op bovenstaande manier af te doen. Vooral niet ingaan op wat Maarten en AnnePanne (reactie op 13 April) te zeggen hebben hoor....lekker dom blijven...... das helemaal veilig .....voor jezelf 8)
Realiseer jij je wel wat ,n gevaarlijk mens jij bent????? Uit zo,n houding zijn indertijd de heksenverbrandingen ontstaan etc etc........

Maarten1234
Berichten: 1201
Lid geworden op: 07 sep 2006 04:52

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door Maarten1234 »

Ik heb het hier over de eigenaren van een dergelijk hond en er zijn er helaas teveel die deze honden achteraf niet aankunnen en achterlaten in een bos.

Elk baasje die zoiets doet, al is het er maar 1, is teveel!!!!!!!!!!

Tis jammer voor de hert en zielig voor de hond, maar dit is de natuur. Dat is wat wij mensen voor het gemak ook maar telkens vergeten, want wij mensen kunnen daar niet tegenop. Wij staan tegenwoordig tever van de natuur vandaan en denken de natuur te begrijpen en te beheersen.

Het DIER simpel genaamd: mens is de domste fout die God ooit gecreërd heeft.

natnas
Berichten: 2
Lid geworden op: 20 apr 2007 19:31

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door natnas »

Beste Kitt,

De desbetreffende pitbull die wordt vermeld op RTV Rijnmond, was een Old English Bulldog van een jaar oud....Media!!

Maarten1234
Berichten: 1201
Lid geworden op: 07 sep 2006 04:52

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door Maarten1234 »

Zo die vind ik nu eens waanzinnig mooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoe wordt zoiets genoemd:....................Vooroordelen......

Dit dier vergeleken met een Amerikaanse Stafford Terriër is een heel verschil, maar het is wel zoals genoemd een pitbullachtige, maar om nu gelijk een pitbullachtige een Amerikaanse Stafford Terriër te noemen, vind ik erg ver gaan. Dat gebeurd alleen door mensen die niet weten waar zij over praten.

Een Amerikaanse Stafford Terriër is een hartstikke lief beest, een harte veroveraar. Je moet alleen consequent zijn met hen en er is niets aan de hand.

KPN
Berichten: 508
Lid geworden op: 17 sep 2006 01:47

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door KPN »

Het beste lijkt mij om ALLE honden op straat een muilkorf om te doen en aangelijnd te houden.

Dan is er niets aan de hand.

Want alle honden zijn diep in hun hart bijtlustig en onberekenbaar.

mariska666
Berichten: 231
Lid geworden op: 25 jan 2007 07:41

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door mariska666 »

Nou, als je je hond aangelijnd houdt, is het toch ook goed!
Ik neem aan als je je hond niet helemaal vertrouwd, dat je dan toch wel op past. Ik heb mijn honden altijd aangelijnd en ik weet dat iedereen hun kan aaien.

ayol
Berichten: 39
Lid geworden op: 14 jun 2005 19:33

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door ayol »

Want alle honden zijn diep in hun hart bijtlustig en onberekenbaar
Net zoals KPN 8)

KPN
Berichten: 508
Lid geworden op: 17 sep 2006 01:47

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door KPN »

Net zoals KPN
Nog nooit heb ik iemand gebeten en ik heb ook niet echt die behoefte.

Honden hebben echt niet voor niets die scherpe tanden die ik niet heb.

Het is de Natuur van een hond om te willen bijten.

mariska666
Berichten: 231
Lid geworden op: 25 jan 2007 07:41

Re: Teken de petitie tegen de RAD/Pitbullwet

Ongelezen bericht door mariska666 »

hhhmmm, :roll: Dan zullen mijn honden ook niet de behoefte hebben om te bijten. Ik heb al 23 jaar honden, maar er is er nog niet 1 bij geweest, die bijt of heeft gebeten. Ze kluiven wel graag, maar daar heb je buffelhuid enz. voor.

Gesloten