LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Oplichting met NEP Topro rollator op internet!

Heb jij weleens gekocht op het internet? Ging dat goed of juist niet? Bespreek hier jouw ervaringen met winkels op het internet
preston
Berichten: 1
Lid geworden op: 01 jun 2012 14:22

Oplichting met NEP Topro rollator op internet!

Ongelezen bericht door preston »

Op internet wordt een nep Topro Troja rollator aangeboden. Deze nep rollator wordt aangeboden op marktplaats.nl, ebay en op de website van het bedrijf. Deze rollator is NIET door Topro geproduceerd en komt ook NIET uit Noorwegen! Hier is sprake van oplichting! Zowel op de rollator als op de verpakking en op de handleiding zijn de originele logo's van Topro gebruikt. Deze rollator is NIET getest en / of gekeurd en kan dus zelfs gevaarlijk zijn!

De rollator kan worden aangeboden onder de naam Topro Troja 3G rollator maar ook als Topro Troja Aluminium lichtgewicht rollator. Indien u van plan bent een Topro rollator aan te schaffen let dan goed op!

Tips om het origneel te onderscheiden van de nep rollator:

Voor de orgiginele Topro rollator kijk op de website van Topro, de namaak rollator ziet er anders uit.

Moet u de rollator zelf in elkaar zetten? Dan bent u in het bezit van de NEP rollator. Het origineel wordt helemaal klaar voor gebruik afgeleverd.

Bent u opgelicht? Doe aangifte bij de politie!

Heeft u een "Topro" rollator gekocht maar blijkt u helaas opgelicht? De politie wil heel graag uw aangifte opnemen, u kunt hiervoor contact opnemen met het nummer 0900-8844 voor het maken van een afspraak voor de aangifte.

Gesloten