toggle menu

Hoe zet je de voicemail van een vaste telefoon uit?

Hoe zet je de voicemail van een vaste telefoon uit?

Een voicemail op een vaste telefoon kan enerzijds handig zijn, maar anderzijds ergerlijk als je net iets verder van de telefoon bent en wel wil opnemen. 

Eerder zette Radar op een rijtje hoe je de voicemail van je mobiele telefoon uitzet. Hieronder staat per telefoonaanbieder uitgelegd hoe je de dienst uitzet. 

KPN

Neem de hoorn op en toets #61#, leg de hoorn weer neer.

Lees ook: Aantal vaste telefoonaansluitingen weer verder gedaald 

Telfort

Wil je doorschakelen naar voicemail bij niet opnemen uitzetten? Bel #61# en verbreek de verbinding. Wanneer je doorschakelen naar voicemail bij in gesprek wilt uitzetten: bel #67# en hang op
Wanneer je direct doorschakelen naar voicemail wilt uitzetten: bel #21# en hang op

Tele2

Maak een kiestoon. Voer de verkorte code #21# in. Wacht 10 seconden voordat je ophangt. 

T-Mobile

Om bij T-Mobile je voicemail aan- of uit te zetten, moet je naar je 'T-Mobile Thuis-omgeving' gaan. Daar kun je aangeven of je je voicemail permanent of voor een bepaalde tijd wil uitzetten. 

Youfone 

Bij Youfone kun je de voicemail van je vaste lijn instellen door te bellen naar 1233. In dit menu kun je je telefoon bijvoorbeeld ook doorschakelen als je in gesprek bent. 

Ziggo

Neem de hoorn op en wacht op de kiestoon. Wanneer je geen kiestoon hoort, druk dan op de verbindingstoets of houd deze even voor korte tijd ingedrukt. Toets #61# in en hang weer op.  Je voicemail is nu uitgeschakeld. Vervolgens is het een goed idee om met een mobiele telefoon naar je vaste nummer te bellen om te testen of het gelukt is. 

Reacties

Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant