Kost het bij ING € 0,10 per maand om een extra rekeninghouder te vermelden?

Kost het bij ING € 0,10 per maand om een extra rekeninghouder te vermelden?

Rekent ING bij een gedeelde rekening (ook wel En/Of Betaalrekening) bovenop de standaardkosten, ook nog € 0,10 per maand voor het vermelden van de extra naam? Deze discussie ontstond op ons forum; Radar zoekt uit of dit het geval is.

Forumgebruiker Eres zegt het volgende: 'De ING rekent € 0,10 per maand voor een rekening op twee namen. Het klinkt niet veel maar over al dit soort rekeningen, wordt het per jaar een leuk bedrag'.

Foutje in de afschrijving

'Nee, de klant betaalt bij ING niet voor alleen het vermelden van een extra naam op een En/Of Betaalrekening', laat een woordvoerder van ING aan Radar weten. Ze zegt dat er sprake is geweest van een foutje in de afschrijving van de kosten bij deze rekeningen. 'Dit is inmiddels hersteld en uiterlijk vannacht ziet de klant een correctie in zijn af- en bijschrijvingen.' 

Een ING-klant met een En/Of Betaalrekening betaalt voor de tweede rekeninghouder per maand een tarief van €1,10 euro per maand. Dit bedrag is dus gewoon voor de normale diensten van ING en niet voor het vermelden van een extra naam. 

Meer over:

Ook interessant