toggle menu

Radar checkt: Kapotte IKEA-keuken | Treinreis duurder met overstap

Een IKEA-keuken valt uit elkaar en de NS laat je meer betalen als je overstapt. En: Wij zijn benieuwd naar ervaringen met implantaten voor het hart, zoals pacemakers, stents en ICD's, maar ook nieuwe, draadloze pacemakers, zoals de 'Nanostim'.

IKEA-keuken valt uit elkaar

Louis heeft vier jaar geleden haar droomkeuken bij de IKEA gekocht, maar heeft al twee jaar problemen. De lak laat los, de keuken blijkt uit verschillende materialen te bestaan waardoor er kleurverschil is opgetreden en het keukenblad kan niet tegen vocht. IKEA stuurt een monteur voor een controlebeurt en deze verwijt de gebruiker van de problemen in de keuken. Louise is het daar totaal niet mee eens. Fons komt langs en neemt een onafhankelijke partij mee voor een second opinion.

NS laat je meer betalen als je overstapt

Eric reist drie keer per week van Naarden-Bussum naar Den Haag Laan van NOI. Hij komt dan langs Almere, omdat op deze route de trein rustiger is. Op de heenweg hoeft Eric niet over te stappen, maar op de terugweg wel. Als Eric moet overstappen in Almere Centrum, dan komt hij langs de OV-poortjes en tot zijn verbazing wordt de treinreis duurder dan als hij niet hoeft over te stappen. Hoe komt dat? Fons reist met Eric mee en belt de NS-klantenservice voor een antwoord. De vraag is alleen of hij daar wijzer van wordt.

Oproep: NVS, Nanostim en andere (hart)implantaten

Wij zijn benieuwd naar ervaringen met implantaten voor het hart, zoals pacemakers, stents en ICD's, maar ook nieuwe, draadloze pacemakers, zoals de 'Nanostim'. Daarnaast zoeken we ervaringsverhalen over de 'Nervus Vagus Stimulator' (NVS). Dit implantaat wordt vooral gebruikt voor mensen met epilepsie, maar wordt ook ingezet in het geval van (onder andere) depressie. Wij horen en lezen graag van mensen die dergelijke implantaten hebben, of van hun familieleden. Heb jij ervaring met een of meer van deze implantaten? Vul dan het formulier in.

Meer over:

Ook interessant