toggle menu

Valet Parking

Orange Parking belooft je auto te stallen op een bewaakte, overdekte plaats. De praktijk blijkt echter anders te zijn. Valet Parking op Schiphol kan wel eens verkeerd uitpakken. Dat blijkt uit beelden van een klant die zijn auto heeft voorzien van een cameraatje.

Uit de beelden en geluidsopnames blijkt dat Orange Valet Parking de auto niet in de beloofde overdekte en bewaakte parkeerplaats stalt, maar op een openbare parkeerplaats in Hoofddorp.

Rechts inhalen

De camera begint met opnemen als de auto wordt gestart, registreert het gevloek van de nog al ongeduldige chauffeur. Hij schuwt het niet om met de auto van een ander rechts in te halen. Daarnaast zien we dat de auto op verschillende plaatsen wordt neergezet. Ook al is de parkeerplaats alleen geschikt voor 'crew' of als er een wegsleepregeling geldt.

Uiteindelijk staat deze auto acht nachten gestald op een openbare parkeerplek voor de Mazdagarage in Hoofddorp. Vlak voordat de Orange Parking chauffeur de auto aan de klant aflevert, zegt hij tegen zichzelf: 'Tja, wat had u dan gedacht, meneer? 40 euro betalen voor 8 dagen parkeren.'

Reactie Orange Parking

De aanbieding komt van Marktplaats, 5 euro per dag. De klant van deze auto heeft van Marktplaats geld teruggekregen. Orange parking heeft ons laten weten dat er wel eens wat fout is gegaan, maar dat dit zeker geen 'schering en inslag' is.

Reageer

Wil jij meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum!

Reageer op het forum

Ook interessant