background branding

Douche: Van Raam Fietsen

Mevrouw van Ewijk viert al jaren haar vakantie in Doetinchem, Landal Green Parks. Ze is moeilijk ter been en heeft daarom haar driewieler nodig op die vakantie. Het is nog nooit een probleem geweest om haar fiets mee te nemen in een speciale taxi, totdat een ander vervoersbedrijf het overnam. Ineens kon de driewieler van mevrouw niet meer vervoerd worden.Is de vakantie van mevrouw Van Ewijk al voorbij voor hij begonen is?

Meer over

Forumreacties

2
  • Door Radar

Mevrouw van Ewijk viert al jaren haar vakantie in Doetinchem, Landal Green Parks. Ze is moeilijk ter been en heeft daarom haar driewieler nodig op die vakantie. Het is nog nooit een probleem geweest om haar fiets mee te nemen in een speciale taxi, totdat een ander vervoersbedrijf het overnam. Ineens kon de driewieler van mevrouw niet meer vervoerd worden. Is de vakantie van mevrouw Van Ewijk al voorbij voor hij begonen is? Uitzending: maandag 20.30 uur Herhaling: woensdag 15.25 uur

  • Door draver

😈 Dit bedrijf zou ik nooit aan mijn adres willen hebben. Nog liever een bedrijf dat iets verder weg is MAAR ZEEEEEEEEEER KLANT VRIENDELIJK IS. Zou dit taxi bedrijf graag willen bellen en weer weg sturen zonder één cent te vergoeden.