background branding

Energielabel

Vol trots reikte Minister Vogelaar voor Wonen, Wijken en Integratie deze week het 100.000ste energielabel uit. Eind vorig jaar concludeerde Radar al dat de invoering van het energielabel bepaald niet vlekkeloos verliep. Hoe staat het er nu voor?

Forumreacties

13
  • Door Radar

Vol trots reikte Minister Vogelaar voor Wonen Wijken en Integratie deze week het 100.000ste energielabel uit. Eind vorig jaar concludeerde Radar al dat de invoering van het energielabel bepaald niet vlekkeloos verliep. Hoe staat het er nu voor? In Rader de stand van zaken.

  • Door Jorybor

werkelijk schandalig, nu komt er een vreemde binnen die je zelf moet vertellen hoe je huis geïsoleerd is, en dat kost dan een X bedrag, terwijl als het zelf vertelt aan de koper kost het niets. Of gaan ze er van uit dat alle huizen-verkopers en/of makelaars fraudeurs zijn. weer een lekker potje erbij.......................vind het wekelijk ongelofelijk...................hoe verzin je het.

  • Door druifie

Als je je huis verkoopt, kan je ook je energierekeningen laten zien van de laatste jaren. Weten de kopers gelijk waar ze aan toe zijn. Maar het is elke keer als er een andere regering komt, moeten de ministers en staatssecretarissen steeds weer iets verzinnen en veranderen. Vaak kost dat de burger veel geld. Dat is ook zo met wethouders in de gemeenteraad. Als ze niets veranderen hebben ze waarschijnlijk het idee dat ze niks doen en dat is ook zo. Maar deze regering moet zo snel mogelijk gewipt worden. m.v.gr.