Faillissement Air Berlin - reactie CheapTickets.nl

cheap-tickets-reactie-geld-kwijt-faillissement-air-berlin_780.png

Naar aanleiding van de uitzending van Radar over gedupeerde reizigers van de failliete vliegmaatschappij Air Berlin heeft Travix, het moederbedrijf van onder andere CheapTickets.nl en Vliegwinkel.nl, de onderstaande reactie gegeven.

'Travix, het moederbedrijf van onder andere CheapTickets.nl en Vliegwinkel.nl, betreurt de situatie met Air Berlin en de problemen en ongemakken die klanten hiervan ondervinden. We willen graag benadrukken dat wij in dezen een tussenpersoon zijn en dus afhankelijk zijn van de informatievoorziening van en over Air Berlin. Die volgen we uiteraard op de voet.

Als reisbemiddelaar doen we er alles aan om onze klanten zo goed en snel mogelijk te informeren en helpen. Voor onze klanten die een vliegticketgarantie hebben afgenomen, dienen wij een claim in bij verzekeraar Unigarant. Uiteraard blijven we aanspreekpunt voor deze klanten en voorzien we hen van de nodige informatie van zodra deze beschikbaar is.

Klanten die een vlucht hebben geboekt bij Air Berlin, willen wij erop wijzen om de actuele vluchtstatus van hun reservering dagelijks te volgen in de "Mijn Account"-omgeving op de websites van CheapTickets.nl en Vliegwinkel.nl en de "My Booking"-omgeving van Air Berlin. Uiteraard kunnen onze klanten ook contact opnemen met de customer service afdelingen van CheapTickets.nl en Vliegwinkel.nl.  Onze medewerkers staan gedupeerden van Air Berlin graag te woord om te informeren, te helpen en zo de hinder zoveel mogelijk te beperken.'