Muggenwerende middelen

Elke zomer is het de vraag die iedereen bezig houdt: hoe zorgen we dat we niet gestoken worden door die ellendige muggen? Er zijn tal van producten op de markt die direct of indirect pretenderen je een goede nachtrust te bezorgen door de muggen op afstand te houden. Maar welk middel werkt nu echt?

Lees de uitslag van de test en de reacties van de fabrikanten daarop bij de gerelateerde artikelen hieronder.

Wat doet u tegen muggen? Stem mee in onze poll op de homepage.

Forumreacties

16
  • Door Radar

De zomer staat voor de deur en daarmee ook een welbekende plaaggeest: de mug. Hoe voorkomt u dat dit insect u lek steekt? Radar prikt de vele beloftes van anti-muggenproducten door. Maandag 24 mei in Radar, 20.20 uur op Nederland 1

  • Door Anly

Wat ik ieder jaar weer gebruik tegen muggen is wierook van het soort zuiveringshout. Brandt voor een halfuurtje maar werkt perfect voor de rest van de nacht!

  • Door fschuurman

Mijn vrouw wordt op de camping, waar muggen zijn, heel vaak gestoken. Als middel tegen muggen nemen we een tak van een walnotenboom mee in de caravan en ook enkele groene walnoten worden in de kastjes gelegd ennnnnnn weg muggen. Ooit gemerkt dat onder een walnotenboom weinig tot geen muggen te vinden zijn? Licht te proberen en het kost niets.