background branding

Radio-uitzending 07-09-2019

Zaterdag in de radio-uitzending gaat het over fotograferen met je smartphone. Hoe schiet je het perfecte plaatje? Een deskundige op het gebied van smartphonefotografie deelt haar tips. Verder: wat zijn de voor- en nadelen van de overwaardehypotheek? Ook: medicijnkosten bij de huisartsenpost.

Hoe maak je de perfecte telefoonfoto?

Fotograferen met de smartphone wordt steeds populairder. De camera in de telefoon wordt technisch steeds beter en doordat er steeds meer speciale apps op de markt komen, is het ook makkelijk om zelf allerlei instellingen aan te passen. We geven tips hoe je het meest uit je smartphonecamera haalt.

Overwaardehypotheek: wat zijn de risico's?

Wat kan je doen als je huis hypotheekvrij is, je niet wil verhuizen of verkopen en dus al je geld in de stenen gemetseld hebt zitten? Vijf banken bieden een zogeheten overwaardehypotheek aan. Daarmee kan je de overwaarde vrijmaken, bijvoorbeeld als aanvulling op je inkomen. Hoe werkt dat en zijn er risico's?

Medicijnen duurder bij huisartsenpost

Wie in het weekend onverwacht naar de huisarts moet en medicijnen voorgeschreven krijgt, kan te maken krijgen met veel hogere kosten. Mag dat zomaar?