Radio-uitzending 15-09-2018

Zaterdag in de uitzending laten we zien dat in thuisstudies veel fouten zitten. Dat blijkt uit meldingen die Radar ontvangt. Wetten waarnaar verwezen wordt zijn verouderd, net als leerstof. Wie ziet toe op de inhoud van thuisstudies? Verder: waar heb je recht op als na twee jaar het frame van je snorscooter breekt en tips hoe je de lekkerste cupcakes maakt.

Hoe maak je de lekkerste cupcakes?

Hoe zorg je jouw cupcakes het lekkerst zijn? Patissier Rudolph van Veen komt vertellen hoe je dat doet, want hoe kan je ze lang vers houden, hoe maak je het beste beslag en wat zijn de lekkerste versiersels?

Veel fouten in thuisstudies

Je wilt weer gaan studeren en schaft vol enthousiasme een thuisstudie aan. De inhoud van de cursus klopt niet. Gegevens zijn achterhaald, je wordt op wetten gewezen die allang niet meer bestaan en in toetsmateriaal wordt gevraagd naar leerstof die een paar jaar geleden al uit de boeken is gehaald. Hoe zit dat?

Snorscooter na twee jaar defect

Het frame van je snorscooter breekt doormidden na twee jaar. Je hebt ook twee jaar garantie. Heb je dan recht op reparatie? Hoe lang mag een snorscooter eigenlijk meegaan?