background branding

Terugbetaling LatinVillage 2021: Waarom heeft het zo lang geduurd? En wat als je nog steeds wacht?

22112021 latin village (1).jpeg

'Het is een dramatische situatie, maar het refundproces is in gang gezet’, dat liet de organisator van LatinVillage in september weten. We zijn inmiddels twee maanden verder en nog steeds hebben sommige mensen geen refund van hun festivalkaartje gekregen. Waarom duurt het zo lang?

Door het lange wachten verloren veel teleurgestelde festivalgangers hun vertrouwen in de organisatie. Sommige mensen hebben echter wel hun geld teruggekregen, maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Reactie LatinVillage

In reactie op de vraag waarom een aantal mensen nog steeds geen refund heeft gekregen, meldt de organisatie: 'Ten eerste willen wij iedereen bedanken voor hun geduld en begrip in deze lastige periode. Alle verzoeken/aanvragen zijn inmiddels verwerkt en bij de meeste mensen is de uitbetaling voldaan.'

In twee delen

Maar dit geldt dus niet voor iedereen. De organisatie heeft naar eigen zeggen nog niet iedereen een gefund gegeven omdat 'sommige mensen hun ticket in twee delen hebben betaald'. Deze refunds worden zodoende ook in twee delen uitgekeerd. De laatste verzoeken zouden vorige week zijn uitbetaald. 

00 22112021 LV reactie.png
Instagram Refundlatinvillage: bepaalde mensen hebben een refund gekregen, maar er wordt ook gesproken over een langere looptijd

Eerdere belofte

A Venue Events zou het refundproces twee maanden geleden in gang hebben gezet. Het evenementenbureau verklaarde toen het volgende: 'We moesten ervoor zorgen dat het goed gebeurt. We hebben nu een online systeem. Met een simpele spreadsheet zou het misgaan. Er zijn een aantal honderd terugbetaalverzoeken binnengekomen. Het is dus niet dat wij de mensen niet willen helpen. Als het goed is hebben we inmiddels alle mailtjes beantwoord.'

Het is wat het is, maar we gaan iedereen helpen, absoluut!
 

Er werd toen ook belooft dat tickethouders die nog een kaartje hadden voor LatinVillage 2020 én een terugbetaalverzoek hadden ingediend, eind september hun geld terug zouden krijgen. Tickethouders uit 2021 zouden eind oktober een refund krijgen, mits zij zich per mail hadden aangemeld.

De organisatie is dus laat met de uitbetaling van bepaalde tickets. Maar dat zou nu verholpen moeten zijn.

Nog steeds geen terugbetaling ontvangen?

Mocht het toch zijn dat jij nog geen refund hebt gekregen? Neem dan contact op met de organisatie. Het e-mailadres is: [email protected].