background branding

Tips voor belastingaangifte

belastingaangifte_bauwe_envelop780.jpg

Vanaf dinsdag 1 maart is het weer tijd voor het leukste klusje van het jaar: het invullen van de belastingaangifte. Dit jaar kan dat voor het eerst via een online formulier op Mijn Belastingdienst. Radar zet een aantal tips op een rij.

Drie manieren

Twee maanden de tijd

Blauwe envelop

Uitstel

Hulp bij aangifte

Meldpunt digitale aangifte

Heb jij aangifte-tips?

Forumreacties

7
  • Door Radar

Via een speciaal online meldpunt kunnen consumenten vanaf vandaag laten weten wat zij vinden van de digitale belastingaangifte. http://www.radartv.nl/aangifte is een initiatief van Radar. Radar wil graag zowel problemen als positieve ervaringen in kaart brengen. Consumenten hebben wederom van 1 maart tot 1 mei de tijd om hun belastingaangifte te doen. Volgens de homepage van de Belastingdienst kan dit op twee manieren en die zijn beide digitaal: via een speciale app of via Mijn Belastingdienst. Papieren aangifte is nog wel mogelijk, maar om daarover informatie te vinden, moet men heel goed zoeken op de website van de Belastingdienst. Deze optie wordt niet nadrukkelijk gepromoot. Radar wil graag monitoren hoe de digitale aangifte verloopt: is de site goed bereikbaar? Werkt de app naar behoren? Kloppen je gegevens? Is het allemaal nog begrijpelijk? En hoe snel loop je erdoorheen? Iedereen die vanaf vandaag digitale aangifte doet, is van harte uitgenodigd om zijn of haar ervaring - positief of negatief - te delen via Radars meldpunt op http://www.radartv.nl/aangifte. Uiteraard kun je ook in dit topic je mening delen. Heb jij tips voor het invullen van de belastingaangifte? Deel deze hieronder.

  • Door Zombiemaster

Je kunt praktisch de hele dag al niet inloggen. http://sorry.belastingdienst.nl/pages/odv/mijn_belastingdienst_niet_beschikbaar_particulier.html

  • Door bprosman

Ach morgen is er weer een dag.