Top 5: de populairste Douches van 2016

douche_kat_123rf_780.jpg

Het dierbare dekentje van een baby raakt kwijt in de ziekenhuiswasserij, een schooltraktatie dreigt in het water te vallen en Yvonnes ketting is ongemerkt met de post meegegaan. Deze en andere problemen staan centraal in de 5 meest gelezen en bekeken Douches van 2016. Een overzicht.

De Warme Douche is een beloning voor service die nét even wat verder gaat dan je als consument verwacht. De tegenhanger hiervan is de Koude Douche. Die reiken we soms ook uit, maar dan aan bedrijven die zich onnodig star opstellen en niet met de consument meedenken.

De 5 meest gelezen en bekeken Douches van 2016

  1. Juwelier Groeneveld vervangt kleinoodAnnets moeder ruilt de ring en armband van haar overleden man in voor een mooie sieradenset: een dierbaar aandenken. Dan verliest ze tot haar schrik een oorbel. Juwelier Groeneveld verrast haar.
  2. Camping Wittelterbrug geeft gratis verblijfTjerk (5) is erg ziek, en zijn gezin heeft geen geld meer voor de jaarlijkse vakantie op Camping Wittelterbrug. De campingeigenaar maakt een mooi gebaar.
  3. Ketting terecht dankzij De BijenkorfYvonne stuurt een kledingpakket retour naar de Bijenkorf. Ze weet echter niet dat haar ketting in de doos is gestopt door dochterlief (2)... Gelukkig let de klantenservice goed op.
  4. Een traktatie van Jumbo BouwlingstraatLuuk (8) wil op school chips trakteren voor zijn verjaardag. De plaatselijke Jumbo heeft helaas onvoldoende zakken in het schap. Kan de supermarkt tóch helpen?
  5. Synergy Health vindt speld in een hooibergIn het ziekenhuis raakt baby Cees een dierbaar item kwijt: zijn trouwe dekentje. Het belandt tussen de duizenden lakens en handdoeken in de wasmanden van Synergy Health, en lijkt onvindbaar...

Annets moeder ruilt de ring en armband van haar overleden man in voor een mooie sieradenset: een dierbaar aandenken. Dan verliest ze tot haar schrik een oorbel. Juwelier Groeneveld verrast haar.

Tjerk (5) is erg ziek, en zijn gezin heeft geen geld meer voor de jaarlijkse vakantie op Camping Wittelterbrug. De campingeigenaar maakt een mooi gebaar.

Meer Warme (en Koude!) Douches vind je in ons Douche-overzicht.