Top 5: de populairste hulpartikelen van 2016

hulpartikel_eureka.jpg

Hoe gebruik je WhatsApp op je computer en hoe kom je af van zilver- of papiervisjes? Welke hulpartikelen werden in 2016 het meest gelezen? We zetten de 5 populairste hulpartikelen op een rijtje.

Wekelijks geven wij jou op de website van Radar tips over consumentenonderwerpen. Consumentenhulp in uiteenlopende vormen en met een diversiteit aan onderwerpen. Van stappenplan tot voorbeeldbrief en van verzekering tot huishoudelijk probleem.

De 5 meest gelezen hulpartikelen van 2016

  1. Ken je deze verborgen Facebookberichtenbox al?Zonder dat je het weet, negeer je misschien al jarenlang berichten van mede-Facebookgebruikers. Hoe kun je deze berichten vinden? Radar zocht het uit.
  2. Bah, zilver- en papiervisjes! Hoe kom ik ervan af?Zilver- en papiervisjes: ze zijn klein, snel, maar vooral heel vervelend. Radar vroeg kijkers om tips tegen dit ongedierte en heeft deze voorgelegd aan Milieu Centraal.
  3. Dit kun je beter niet in je koelkast bewarenDe koelkast lijkt de ideale plek voor voedingsmiddelen, maar sommige producten kunnen vanwege de lage temperatuur juist beter op een andere plek worden bewaard. Radar zet het op een rijtje.
  4. 7 WhatsApp-handigheidjes die je misschien nog niet kendeHoe stuur je op WhatsApp hetzelfde bericht naar tien mensen zonder dat je het bericht tien keer hoeft te typen? Radar geeft het antwoord op die vraag en deelt nog zes andere handigheden.
  5. 6 voorwaarden voor veilige wachtwoordenEen sterk wachtwoord is een vereiste om veilig te internetten, maar hoe kun je dat wachtwoord onthouden? Zes adviezen om jouw gegevens veilig te houden.

Zonder dat je het weet, negeer je misschien al jarenlang berichten van mede-Facebookgebruikers. Hoe kun je deze berichten vinden? Radar zocht het uit.

Zilver- en papiervisjes: ze zijn klein, snel, maar vooral heel vervelend. Radar vroeg kijkers om tips tegen dit ongedierte en heeft deze voorgelegd aan Milieu Centraal.

De koelkast lijkt de ideale plek voor voedingsmiddelen, maar sommige producten kunnen vanwege de lage temperatuur juist beter op een andere plek worden bewaard. Radar zet het op een rijtje.

Hoe stuur je op WhatsApp hetzelfde bericht naar tien mensen zonder dat je het bericht tien keer hoeft te typen? Radar geeft het antwoord op die vraag en deelt nog zes andere handigheden.

Een sterk wachtwoord is een vereiste om veilig te internetten, maar hoe kun je dat wachtwoord onthouden? Zes adviezen om jouw gegevens veilig te houden.

Wil je weten over welke consumentenzaken wij verder hebben geschreven? Bekijk alle hulpartikelen van Radar.