Website gelanceerd voor klachten over Mandemakers

mandemakers-meldpunt-780x439.jpg

Joep Ten Hove en Thijs Meeuwsen van het YouTube-kanaal Bucket Boys hebben een meldpunt opgericht voor klachten over keukenbedrijf Mandemakers. De YouTubers dumpten eerder al zestien kuub paardenmest bij de ingang van De Mandemakers Groep om te protesteren tegen de annuleringsregeling van het bedrijf.

Mandemakers Keukens (onderdeel van De Mandemakers Groep) lag vorige week onder vuur op social media vanwege zijn annuleringsvoorwaarden. Klanten klaagden dat ze tot dertig procent van de aankoopwaarde van hun keuken moesten betalen, zelfs als de keuken nog niet in productie was genomen.

Na de commotie heeft het bedrijf de annuleringsvoorwaarden aangepast. Zo kunnen klanten hun bestelling binnen twee dagen gratis annuleren.

De YouTubers van Bucket Boys zijn blij met deze aanpassing. Maar, zo schrijven ze op hun website, 'het blijven natuurlijk woorden'. Daarom hebben ze het meldpunt BenGenaaid.nl opgericht. Op deze website verzamelen ze klanten van gedupeerde klanten. Ze willen de klachten bundelen en aan De Mandemakers Groep overhandigen.