Ziggo: 'Internetsnelheid van bijna alle abonnementen omhoog'

ziggo-internetsnelheid-12042021.jpg

Ziggo gaat de internetsnelheid van 3,3 miljoen klanten verhogen, meldt de provider op de eigen website. Klanten met het goedkoopste abonnement zullen hier het meest aan hebben.

Zo ga je met het Internet Basic-abonnement naar downloadsnelheid van 40 Mbit/s (was 25) en een uploadsnelheid van 5 Mbit/s (was 2,5). Bij een Internet Start-abonnement heb je nu een downloadsnelheid van 75 Mbit/s (was 50) en een uploadsnelheid van 10 Mbit/s (was 5). 

Op de website van Ziggo vind je van alle abonnementen hoeveel de internetsnelheid toeneemt

Maar wat betekent dit nou eigenlijk?

Goed dat Ziggo aankondigt dat je internet met een aantal Mbit/s toeneemt, maar wat houdt dat in de praktijk in? In een ander artikel van Radar leggen we uitgebreid uit hoe dit precies werkt, en hoeveel Mbit/s je echt nodig hebt om bijvoorbeeld te kunnen werken, een spelletje te spelen of een film te downloaden. Je hebt namelijk in een hoop gevallen al genoeg enkele tientallen Mbit/s. 

Lees: Hoe snel internet heb je echt nodig?

Reset je modem

Om gebruik te kunnen maken van het snellere internet van Ziggo, moet je alleen even je modem resetten. Dit doe je door de stekker 1 minuut uit het stopcontact te halen. Op 31 mei reset Ziggo alle modems zelf, dus vanaf dan heb je sowieso het snellere internet. 

Forumreacties

60
  • Door Radar

Ziggo gaat de internetsnelheid van 3,3 miljoen klanten verhogen: https://radar.avrotros.nl/nieuws/item/ziggo-internetsnelheid-van-bijna-alle-abonnementen-omhoog/. Wij zijn benieuwd of Ziggo die belofte waarmaakt. Zou jij van een hogere snelheid moeten profiteren, maar is dat niet het geval? Of ben jij net heel blij met de hogere surfsnelheid? Laat het in dit topic weten.

  • Door angel1978

Vandaag beloofd en 5 min later geleverd.

  • Door reggie2

Gaat de prijs ook wel weer omhoog.