LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] Dexia - Zettel

Hier kan je jouw opmerkingen en klachten kwijt over LegioLease.
ClaimConcept
Berichten: 1974
Lid geworden op: 22 mei 2012 10:45

Dexia - Zettel

Ongelezen bericht door ClaimConcept »

Dexia werkt sinds jaar en dag met EDR Incasso, die zich sinds 2010 onder de naam Zettel manifesteert als onafhankelijk bemiddelaar (mediator ) voor gedupeerden met opt-out voor de Duisenberg-regeling.

Op deze manier probeert Dexia haar dossier compleet te krijgen met inkomensgegevens, om daarmee vervolgens incasso-maatregelen te kunnen treffen en daarna naar de rechter te kunnen stappen.

Reden genoeg om te waarschuwen tegen Zettel, lees EDR Incasso, lees Dexia.

Hier de de complete brief van Zettel:
Betreft: Afwikkeling van uw effectenlease-overeenkomsten
Dossier: .........

Den Haag, donderdag 6 september 2012

Geachte .... ......,

U heeft in de afgelopen periode correspondentie van ons ontvangen over de afwikkeling van de effectenlease-overeenkomsten die u met Dexia Nederland B.V. (hierna "Dexia") heeft afgesloten. Zettel helpt u graag bij het afhandelen van deze kwestie. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met het maken van de berekening op grond van het Hofmodel waardoor het voor u duidelijk wordt of er destijds sprake was van een aanvaardbaar of onaanvaardbaar zware financiële last. Tevens kunnen wij optreden als bemiddelaar tussen u en Dexia.

Let op! U heeft nog maar tot 31 december 2012 de tijd om deze kwestie met behulp van Bemiddelingskantoor Zettel af te handelen. Hierna zal Zettel zich als bemiddelaar terugtrekken en zal Dexia de zaken zelf weer ter hand nemen. Wij benadrukken dat het ook in uw belang is om contact op te nemen met Zettel. Zettel kan er immers voor zorgdragen dat uw dossier op korte termijn wordt afgehandeld en dat voor u voor eens en altijd van deze kwestie af bent.

Wat verwachten wij van u?
Optie 1 Indien u van mening bent dat de overeenkomsten een onaanvaardbaar zware financiële last op u legden: Stuur uw financiële bewijsstukken (biljet van een proces) naar ons toe zodat wij de berekening voor u kunnen maken en kunnen bezien of de effectenlease-overeenkomsten inderdaad een onaanvaardbare zware financiële last op uw legden. Als er daadwerkelijk sprake is van een onaanvaardbaar zware financiële last, is de kans aanwezig dat u geld van Dexia terug zult krijgen.

Optie 2 Indien u van mening bent dat de overeenkomsten een aanvaardbaar zware financiële last op u legden: Informeer ons dat u van menig bent dat de overeenkomsten geen onaanvaardbaar zware financiële last op u legden, zodat Zettel kan zorgdragen voor de financiële afwikkeling.

Wij verzoeken u om binnen 14 dagen contact met ons op te nemen. Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,
Zettel
Laatst gewijzigd door ClaimConcept op 17 sep 2012 10:24, 1 keer totaal gewijzigd.

Gesloten