Opmerkingen op Facebook verborgen? Zo krijg je ze te zien

Opmerkingen op Facebook verborgen? Zo krijg je ze te zien

Is het je weleens opgevallen dat je op Facebook niet standaard alle opmerkingen op berichten te zien krijgt, maar alleen de 'meest relevante'? Hoe zit dat precies? En hoe zie je de rest van de opmerkingen?

Wat zijn de 'relevantste' opmerkingen?

Om te zorgen dat je onder berichten niet door eindeloze inhoudsloze opmerkingen waarin bijvoorbeeld vrienden worden getagd, zet Facebook automatisch de opmerkingen bovenaan die de meeste likes of reacties hebben. Ook berichten van vrienden krijgen meer prioriteit.

Vaak staat er een knopje bij om nog enkele opmerkingen te laten zien, maar meer dan een stuk of tien zijn dat er meestal niet, ondanks dat een Facebookbericht soms honderden of zelfs duizenden reacties kan hebben.

Zo krijg je de andere opmerkingen te zien

Bovenaan de opmerkingen is het woord Relevantste te zien met een pijltje ernaast. Als je daarop klikt of tikt, krijg je ook de opties Nieuwste en Alle opmerkingen te zien.

Bij Alle opmerkingen worden nog steeds de opmerkingen waarvan Facebook denkt dat die het meest relevant voor jou zijn het eerst getoond, maar kun je de rest ook zien. Als je Nieuwste selecteert, krijg je alle opmerkingen op chronologische volgorde te zien.

Ook interessant