toggle menu

Incomplete puzzel, ziek na restaurantbezoek en emotionele vlucht: 5 meestgelezen Douches

Incomplete puzzel, ziek na restaurantbezoek en emotionele vlucht: 5 meestgelezen Douches

Devin (7) koopt een Feyenoordpuzzel, maar die blijkt niet compleet. Hoe reageert de fanshop? Wiesjes moeder overlijdt plots als Wiesje op vakantie is. Tijdens haar terugvlucht wordt het Wiesje even te veel: kan de bemanning van Transavia haar troosten? Verder: een verjaardagsgezelschap wordt ziek van het eten bij Van der Valk. Wat doet het restaurant? In dit overzicht de 5 meestgelezen Douches. En we verklappen alvast: ze zijn niet allemaal warm!

5. Flauwgevallen tijdens gesprek met klantenservice Ziggo
Jo Hendriksen belt met de klantenservice van Ziggo voor assistentie bij tv-zenders. Tijdens het gesprek wordt ze niet goed en krijgt ze het gevoel dat ze moet flauwvallen. Klantenservicemedewerker Marlies belt haar buren en blijft ondertussen aan de lijn met Jo.

De buurvrouw van Jo arriveert en het contact met de klantenservice wordt verbroken. Een paar dagen later wordt er een verrassing bezorgd...

Lees het verhaal van Jo: Douche voor Ziggo

4. Delta Lloyd: door verhuizing naar naastgelegen huis inboedelverzekering kwijt
De ouders van Jantje verhuizen naar een andere woonwagen: van nummer 9 naar nummer 8. Verzekeraar Delta Lloyd laat weten dat de inboedel ineens niet meer verzekerd is. Dat terwijl ze al bijna veertig jaar bij Delta Lloyd klant zijn.

Delta Lloyd laat weten: 'Door de jaren heen is het risico voor ons te groot geworden, maar wij hebben het contract gerespecteerd. Maar we hebben ook gezegd: we gaan dit risico niet opnieuw aan als meneer en mevrouw verhuizen.'

Beluister het verhaal over Delta Lloyd in Radar Radio

3. Moeder overlijdt als dochter op vakantie is, Transavia biedt luisterend oor
Wiesje is op vakantie naar Gran Canaria als haar moeder van 90 plots overlijdt. Ze vliegt in allerijl terug naar Nederland.

Onderweg krijgt ze het even te kwaad. De bemanning van Transavia luistert naar haar verhaal en komt met een mooi gebaar.

Lees het verhaal over Transavia van Wiesje

2. Stukje van Feyenoord-puzzel ontbreekt
Devin (7) koopt een Feyenoordpuzzel in de fanshop van het voedbalelftal. Bij het puzzelen blijkt een deel van de hoek te ontbreken. Maar helaas: Geen bon en dus geen garantie.

'Hij wil er niets anders voor en hoeft geen geld retour. Hij wil gewoon een complete puzzel', schrijft zijn oma aan Radar.

Gelukkig: Feyenoord komt na de uitzending wel met een mooie oplossing.

Luister wat de voetbalclub voor Devin doet

1. Ziek na restaurantbezoek
Nico viert de zestigjarige verjaardag van zijn vrouw bij Van der Valk Akersloot. Het gezelschap geniet van een Live Cooking-buffet.

De volgende dag blijken 30 van de 38 gasten ziek te zijn. Van der Valk zegt dat het een besmettelijk virus moet zijn geweest, en wil het graag goed maken met de gasten.

Luister wat Van der Valk doet

Ook interessant