toggle menu

Achmea-update: Dankzij Radar is proces versneld | Radar checkt

Mevrouw Ildiko Ujvari heeft 5,5 jaar geleden een plaat op haar hoofd gekregen in werktijd en wacht tot op heden op een schadevergoeding van Achmea, de verzekeraar van haar oud-werkgever. Na bemoeienis van Radar beloofde Achmea binnen een maand de schikking rond te krijgen. De verzekeraar hield zich niet aan haar woord. Fons Hendriks ging langs bij het hoofdkantoor in Apeldoorn om verhaal te halen. Hoe is het nu?

Kijk de eerste uitzending van Radar hierover terug:

Radar checkt: Eindeloze strijd voor schadevergoeding via rechtsbijstandsverzekering

Mevrouw Ujvari geeft aan dat het schikkingsvoorstel niet passend is voor het leed dat zij heeft opgelopen. Haar nieuwe advocaat Jos Hoogbergen beaamt dit. 'Het voorstel was geen belediging, maar gewoon niet toereikend.' Door het voorstel te weigeren heeft Ujvari voor de reguliere weg gekozen. Dit betekent dat het arbo-dossier wederom behandeld wordt en de medische expertise in gang gezet moet worden. Het zal er toe leiden dat er enkele maanden over heen zullen gaan, eer bekend is om welke schadevergoeding het gaat. Mevrouw Ujvari is goedgemutst en houdt hoop dat het positief zou uitvallen.

Achmea is trots op de voortgang

Persvoorlichter Marjanne Mulder bevestigt de verklaring van mevrouw Ujvari en haar advocaat. 'Het had binnen een maand geschikt kunnen worden, maar mevrouw Ujvari kiest voor de rechtvaardige weg.' Achmea is trots op de stappen die zijn gezet de afgelopen maand. Zij zal het vlot getrokken proces waarborgen en Radar op de hoogte houden van de gang van zaken.

Reageer

Wil jij meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum!

Reageer op het forum

Ook interessant