toggle menu

Beautydrankje Sylvie Meis is onnodig | Radar Checkt

Er zijn tal van beautydrankjes en elixers op de markt. Eén zo'n drankje is Regulatpro Hyaluron, die 'het mogelijk maakt om het biologische verouderingsproces op natuurlijke wijze tegen te gaan en te vertragen'. Mediapersoonlijkheid Sylvie Meis is er zeer enthousiast over op sociale media. Hebben dit soort drankjes écht een anti-agingeffect? En wat doen de ingrediënten met je huid? Hoe zit het met de prijs-kwaliteitsverhouding van het drankje?

Fons vraagt aan dermatoloog Petra Dikrama of er iets nuttigs in het wondermiddel zit. 'Er zitten een heleboel vruchten, noten, groenten, kruiden en dergelijke in.' Heel gezond allemaal, maar daar hoef je natuurlijk niet zo'n drankje voor te kopen.

Hyaluronzuur

Wat er ook in het drankje zit, is hyaluronzuur. Dat is een stofje dat van nature in je huid zit en water vasthoudt. Je kunt dat als supplement nemen, maar volgens Dikrama heb je daar pas bij minimaal 120 mg per dag iets aan. In Regulatpro Hyaluron zit maar 90 mg en dat drankje kun je maar eens in de twee à drie dagen nemen. Dikrama verwacht dat het drankje dus geen merkbaar effect oplevert.

Reactie Douglas

Fons belt naar Douglas. Het bedrijf zegt dat of het middel effect is afhankelijk is van de leeftijd van de persoon die het gebruikt en andere omstandigheden. De producent levert volgens Douglas goede resultaten af, en daarom staat het bedrijf erachter. Waarom het product 71 euro moet kosten, kan Douglas niet verklaren.

Reacties

Of praat mee op het forum
Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant