Eyelove, Online.nl en Kruidvat genomineerd voor Loden Radioleeuw 2018

Dit jaar maken Kruidvat, Online.nl en Eyelove kans op de Loden Radioleeuw 2018. Het consumentenprogramma Radar reikt voor het derde jaar op rij de publieksprijs uit voor de meest irritante radioreclame. De Loden Radioleeuw wordt op zaterdag 15 december uitgereikt in de uitzending op NPO Radio 1. Stemmen kan tot 14 december op lodenleeuw.nl.
 

Stem nu

De reclames van Kruidvat worden gehekeld door 'een ontzettend irritante stem met elke keer een flauwe grap', 'overdreven' en 'volstrekt abnormale spreektaal'.

De stem die de reclames van Online.nl inspreekt 'zorgt dat het bloed onder je nagels wegtrekt' aldus luisteraars. Het zinnetje 'internet, tv en bellen' wordt te vaak, te luid en als zeer irritant ervaren. 

René Froger is al genomineerd voor een Loden Leeuw voor de meest irritante bn'er, maar zijn Amsterdamse accent en gezang worden ook niet gewaardeerd door de radioluisteraar. Daarom is Eyelove ook als bedrijf genomineerd voor de Loden Radioleeuw. 

Winnaars door de jaren heen

Geberit won de publieksprijs voor de reclame 'Stank hoeft niet te stinken' in 2017. De eerste Loden Radioleeuw voor de meest irritante reclame in 2016 werd gewonnen door Incentro.

Ook interessant