toggle menu

Overlast bedwantsen blijft na meermaals inschakelen Rentokil | Radar checkt

Niet lekker slapen door bedwantsen in je bed? Dit overkwam Menno de Roos. Menno heeft contact opgenomen met het ongediertebestrijdingsbedrijf Rentokil, maar na diverse behandelingen zijn de bedwantsen nog niet weg. Het is nu twee jaar later sinds de eerste bedwants is gezien en hij is 3650 euro lichter.

Tijdens een vakantie in Tsjechië, twee jaar geleden, zijn er bedwantsen in een dekbed meegereisd naar Menno's woning. Dit ontdekte hij nadat zijn kinderen steeds werden gestoken. Na een zoektocht zagen ze dat de bedwantsen inmiddels op iedere slaapkamer zaten. Hij wil een professionele partij inschakelen in die ervaring heeft met het bestrijden van bed wantsen: Rentokil Nederland, hét ongediertebestrijding bedrijf. 'Na een inspectie op locatie werd een stoombehandeling en bestrijdingsmiddel aangeraden om de bedwantsen te bestrijden, mocht dat dan niet lukken dan zou Rentokil een extra keer langskomen om te kijken wat ze kunnen doen. Mocht het echt niet lukken, dan was er nog een hittebehandeling', vertelt Menno.

Terugluisteren Radar Radio: Zo kom je van bedwantsen af

Bedwantsen gaan niet weg

Rentokil is voor de stoombehandeling twee keer langsgeweest. Hij betaalt hiervoor 1650 euro. 'De bedwantsen waren niet weg. Een extra derde keer kwam Rentokil niet langs. Ik heb daarna nog een hittebehandeling genomen omdat de bedwantsen toch echt weg moesten', vertelt Menno. Hiervoor betaalt hij €2000. 'Ik heb heel vaak gebeld, geappt en gemaild. Maar geen reacties terug.' Maanden later kreeg hij van Rentokil in een reactie terug dat zij hun werk goed hadden gedaan.

Rentokil wil na contact met Radar tot een oplossing komen met de heer De Roos.

Lees de reactie van Rentokil

Reageer

Wil jij meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum!

Reageer op het forum

Ook interessant