Radio-uitzending 21-04-2018

Zaterdag in de uitzending hebben we het over een groene aanslagreiniger waar gif in zit. Wat zijn de gevolgen voor dieren die daar doorheen lopen? Verder: tips om je keukenapparatuur schoon te maken en antwoorden op veelgestelde vragen over levensverzekeringen.

Tips om je keukenapparatuur schoon te maken

Hoe maak jij je oven, je koelkast, je koffiezetter en je afzuigkap schoon? Schrob je je keukenapparatuur elke week met schuursponsjes glimmend? Of ga  je er eens een keertje mee langs met schoonmaakspray? Hoe vaak doe je dat allemaal? Elke week of eens per jaar? Wat zijn jouw tips en ervaringen met het schoonhouden van je keukenapparaten? Radar geeft je praktische tips.

Levensverzekering: wat is het en wat levert het op?

We krijgen vaak vragen over de levensverzekering. Moeten we die allemaal hebben en wat dekt hij eigenlijk? Is de levensverzekering altijd gekoppeld aan een hypotheek en wat is de looptijd? Samen met een deskundige geven we antwoord op de meest gestelde vragen over de levensverzekering.

Gif in groene aanslagreiniger gevaarlijk voor katten

Een dierenartsenpraktijk trekt aan de bel vanwege een groene aanslagreiniger waar een hoge concentratie gif in zit. Dat is met name slecht voor katten die het spul aan hun poten krijgen met alle gevolgen van dien.

Fragmenten