Uitzending 04-01-2016

Een vuurtje stoken is gezellig en knus, zeker in de winter. Maar uit onderzoek blijkt dat rook van houtkachels schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Gemeenten kunnen met de huidige wet- en regelgeving nauwelijks ingrijpen als er overlast is door de rook. Radar gaat langs bij mensen die dagelijks last hebben van de houtkachel van de buren en vraagt de politiek welke maatregelen er wel getroffen kunnen worden. Superfood dat bestaat uit maar liefst 68% suiker, de light-variant van een appelsap is gewoon het origineel met een scheut water, en een melk-aardbei koekje bevat welgeteld 0,3% aardbei. Kanshebbers op het Gouden Windei, de uitreiking maandagavond in Radar.

Een vuurtje stoken is gezellig en knus, zeker in de winter. Maar uit onderzoek blijkt dat rook van houtkachels schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Gemeenten kunnen met de huidige wet- en regelgeving nauwelijks ingrijpen als er overlast is door de rook. Radar gaat langs bij mensen die dagelijks last hebben van de houtkachel van de buren en vraagt de politiek welke maatregelen er wel getroffen kunnen worden.

Superfood dat bestaat uit maar liefst 68% suiker, de light-variant van een appelsap is gewoon het origineel met een scheut water, en een melk-aardbei koekje bevat welgeteld 0,3% aardbei. Kanshebbers op het Gouden Windei, de uitreiking maandagavond in Radar.

Fragmenten