Goedkoper tanken? Zo vind je de laagste brandstofprijzen bij jou in de buurt!

16072021 tanken.jpg

De koppen over 'nieuwe recordhoogtes voor brandstofprijzen' vliegen ons om de oren, maar hoe kun je nu goedkoper uit zijn bij het tankstation? Independer heeft daar een simpel trucje voor. In dit artikel leggen we uit het hoe werkt!

Het goede nieuws is namelijk dat de prijzen per pompstation sterk kunnen verschillen, meldt Marieke Wiersma van de onafhankelijke vergelijkingssite.

Zo bespaar je geld bij het tanken

Om het je makkelijker te maken heeft de site daarom een simpele tool gemaakt waarmee je de prijzen kunt vergelijken in jouw buurt, waar je je ook begeeft op dat moment. Je hoeft alleen maar je postcode in te vullen en te kiezen voor de brandstofsoort. Als je de pagina bezoekt met je mobiele telefoon, kan hij ook zoeken op je huidige locatie. Vervolgens klik je op 'check brandstofprijzen'. Je krijg direct een overzicht van de goedkoopste tankstations bij jou in de buurt. Je kunt de tool hier vinden.

Nog wat tips om minder te betalen voor brandstof

Maar we zijn nog niet klaar! In dit artikel hebben we nog meer handige tips voor je op een rijtje gezet zodat je zo goedkoop mogelijk kunt tanken.

Brandstoflampje van je auto gaat aan, hoe ver kun je nog doorrijden?

Radar besteedde onlangs aandacht aan deze vraag. Er is namelijk ook een trucje om exact te weten hoe ver je nog kunt rijden als je brandstoflampje aan gaat. In dit artikel kun je lezen hoe je dit kunt toepassen.

Bron: Independer / Radar