background branding

Maandag in Radar: Vakantiefoto's | Dronetest | Tonijn

vakantiefotos-14-04-780.jpg

Met mooie kiekjes word je lekker gemaakt om een vakantie te boeken, maar: wat als je op een andere bestemming uitkomt? En: Radar test drones: hoe stabiel zijn ze, en hoe ondergaan ze de crashtest? Verder: tonijn wordt met uitsterven bedreigd. Welke tonijnsoort krijg jij voorgeschoteld in het restaurant?

In de tv-uitzending van 17 april 2017:

Vakantiefoto's op internet

Met mooie plaatjes worden we lekker gemaakt om een ticket te boeken naar bijvoorbeeld Bonaire of Mexico. Wat als je op een andere bestemming uitkomt dan op het plaatje te zien is? Is what you see wel echt what you get?

Dronetest

Radar test zes drones op een speciaal uitgezet parcours. Hoe stabiel zijn ze eigenlijk? Hoe zit het met de fotokwaliteit? Overleven de drones de crashtest? Radar gaat ook in op de regelgeving omtrent het gebruik van een drone. Na de uitzending op NPO 1 maandagavond gaat Radar door op Facebook met een livestream over drones. Stel alvast jouw vraag!

Tonijn op het menu

Wie uit eten gaat, ziet vaak tonijn op de menukaart voorbij komen. De vissoort is nog steeds razend populair. En dat terwijl tonijn al jaren met uitsterven wordt bedreigd. Radar onderzoekt welke soort tonijn je eigenlijk krijgt voorgeschoteld.Kijk ook: tonijn in blik vaak fout gevangen