Netflix te duur? Binnenkort goedkopere abonnementsvorm mét advertenties

24062022-netflix.jpg

Netflix lanceert binnenkort een nieuwe optie in het rijtje abonnementsvormen, gericht op mensen die wat minder te besteden hebben of wat willen besparen. Het addertje? Tussen het streamen door zullen er advertenties naar voren komen. 

Dit goedkopere abonnement heeft alles te bieden wat de huidige abonnementen ook al hebben, met als toevoeging dat er advertenties worden getoond. ‘Mensen die zeggen: ‘Netflix is voor mij te duur en ik vind het niet erg om advertenties te kijken,’’ vormen volgens CEO Ted Sarandos de doelgroep. 

Prijs van het goedkoopste abonnement

Wanneer de nieuwe abonnementsvorm wordt gelanceerd, is nog niet bekend. Mogelijk zal het dit najaar al zijn, omdat in de koude wintermaanden meer mensen gebruik maken van de streamingdienst. Ook over de prijs is nog geen duidelijkheid, hoewel deze waarschijnlijk goedkoper zal zijn dan de huidige goedkoopste vorm van 7,99 euro

Zit er nog iemand op jouw Netflix-account?

Maakt jouw ex nog gebruik van je Netflix-account? Of iemand anders met wie je het abonnement niet meer wilt delen? Zo check je dat, en zo gooi je ze eraf:

Bekijk op Instagram

Bron: Netflix Nederland