Woekerpolis: overzicht claimstichtingen

info_mappen_onduidelijk_628.jpg

Vele verschillende claimstichtingen behartigen de belangen van woekerpolisgedupeerden. Wat is het verschil tussen de stichtingen? Radar geeft je het overzicht.

Veel van de stichtingen hieronder werken volgens het no-cure-no-pay-principe. Dit betekent dat er pas betaald hoeft te worden als er met succes een procedure is gevoerd, of een schikking is bereikt. Op dat moment dien je een bepaald percentage van het door jou te ontvangen bedrag af te staan. Stel het no-cure-no-pay-percentage is 10 procent, dan sta je 10 procent van het door jouw ontvangen bedrag af aan de stichting.Claimexperts

Inschrijven kost € 98,-

Bij succes een no-cure-no-pay van 25 procent met een minimum van € 500,- en een maximum van € 5.000,-

Contact opnemen via: http://beleggingspolisherstel.nl/contactWakkerpolis

Aanmelden bij deze stichting is gratis. Mocht het tot een juridische procedure komen dan vraagt de stichting een bijdrage van € 24,50 per jaar. Er wordt een no-cure-no-pay-percentage in rekening gebracht van 17,5 procent.Stichting Woekerpolisproces

Deze stichting geeft je de keuze; je betaalt óf eenmalig € 87,50 óf bij een succesvolle claim een no-cure-no-pay percentage van 10 procent.

Contact via [email protected]Vereniging Woekerpolis

Aanmelden bij de vereniging is gratis, bij een succesvolle procedure geldt een no-cure-no-pay percentage van 10 procent.

Contact via: http://www.woekerpolis.nl/over-ons/over-ons/contact

Mensen met een DINplan van Allianz kunnen zich aansluiten bij stichting Allianz DINplan Dupe. Dit is een stichting die alleen opkomt voor mensen met deze specifieke polis.