LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] voetbal

Hier kan je discussiëren over de onderwerpen rondom Legio Lease.
Gast

voetbal

Ongelezen bericht door Gast »

Dexia schopt Ajax uit Europees voetbal.

Gast

Re: voetbal

Ongelezen bericht door Gast »

Boze aandelenleasers schoppen Dexia Nederland uit

Idaho
Berichten: 2090
Lid geworden op: 03 jul 2003 08:36

Re: voetbal

Ongelezen bericht door Idaho »

hopenlijk voor de verlenging....... :lol:

deal

Re: voetbal

Ongelezen bericht door deal »

Als zij vals blijven spelen krijgen zij niet alleen de rode kaart, strafschoppen en een pennalty maar zitten zij dadelijk ook nog an de ZIJLIJN.

:oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil: :evil: :evil: :roll: :roll:
El

John H
Berichten: 35
Lid geworden op: 16 aug 2003 23:50

Re: voetbal

Ongelezen bericht door John H »

Bij deze wedstrijd hadden we kunnen laten wat Dexia in Nederland doet.
We waren er niet en hebben dus weer niets van onszelf laten zien, dat is nog erger dan verliezen van Club Brugge.
Wij zijn hier de verliezers omdat we weer niets doen, wij gaan Europa ook niet in en komen dus ook niet in beeld.
Wij jammeren liever anoniem een forum vol wat de meeste mensen niet kennen en niet lezen, die dat wel doet is dat zo beu, applaus voor ons angsthazen.
Word eens wakker en kom eens op voor onze rechten en laat zien waar de pijn zit, grijp iedere kans om in beeld te komen en Dexia en de rest negatief in beeld te krijgen.

aert0001
Berichten: 2173
Lid geworden op: 02 jul 2003 21:00

Re: voetbal

Ongelezen bericht door aert0001 »

Beste John H, medio januari komt er zoveel slecht nieuws voor Dexia, er komt het rapport van de GCA er komen diverse rechtszaken die gedupeerde aangespannen hebben versus Dexia, de DSI zal ook nog een duitje in het zakje doen, de stichtingen gaan verder met hun werk, omdat Dexia toch geen enkele concessie doet, er komt een uitspraak over huurkoop, welke alleen maar positief kan zijn.

Het ziet er zonder meer goed uit, het leger gedupeerde groeit, evenals het aantal mensen dat de barricades opgaan, jammer is wel, en dat ben ik met adviesverlies en mensen van het forum eens, er is weinig samenwerking of cohesie bij de gedupeerde, begrijpelijk is dit wel ieder vecht natuurlijk voor zijn/haar eigenbelang. Geld maakt nooit goede vrienden.

Goede zaak is ook dat steeds meer gedupeerden een advocaat of juridisch adviseur nemen, hierdoor ontstaat juridisch een steeds sterker leger, het zal niet snel afgelopen zijn, er zullen heus nog andere procedures komen, maar laat het duidelijk zijn; de kanonnen staan in stelling, de loopgraven ligger er en we hebben ruim afdoende munitie.

Hoeveel uitspraken in het nadeel van Dexia hebben wij nodig om ons echt sterk en zeker te voelen, het is toch al wel duidelijk dat er veel heel veel mis is gegaan, niet allemaal door Dexia, hun rechtsvoorgangers waren nu niet bepaald lieverdjes, maar Dexia heeft de zaak nu eenmaal wel overgenomen, en ze kunnen best meekomen met hun voorgangers.

Het is alles bij elkaar een mooi clubje rotzooi, waar je ver héél ver bij uit de buurt moet komen.

Groetjes, Ton

P.S. moet er jammer genoeg weer een paar dagen tussenuit, maar hoop echt dat alle nieuws dat volgt goed nieuws zal zijn, voor alle gedupeerden, 2004 gaat een pracht jaar worden.

Gesloten