LET OP: Dit topic is meer dan drie jaar geleden geplaatst. De informatie is mogelijk verouderd.

[ archief ] ipl-prijzen.nl concurentie vervalsing

Heb je goede of slechte ervaring op het internet of met het internet? Hier kan je jouw mening geven over de zaken rondom het internet.
minicon
Berichten: 1
Lid geworden op: 03 sep 2012 13:30

ipl-prijzen.nl concurentie vervalsing

Ongelezen bericht door minicon »

Check deze site eens als u beauty salon ,laserpraktijk heeft een klant van mij heeft haar naam ongevraagt op deze site staan .Het gaat hier om een samen werking met 4-body dit is een soort van franchise in ipl en salon apparatuur.Deze organisatie heeft dus ook de website ipl-prijzen.nl hierop staan alle aangesloten franchisers onder de naam beautycare gelinkt aan een woonplaats.
De site heeft ook de prijzen van hun concurenten als vergelijking geplaatst op deze site alleen de prijzen komen niet overeen met de werkelijke prijzen die deze ondernemers handteren.
Ook zijn de meeste ondernemers er niet van bewust dat deze op de website zijn vermeld dit is allemaal zonder toestemming gebeurt.
De prijs verschillen zijn dan ook enorm en de prijzen van de beautycare behandelaars ongeloofwaardig.
Zo heeft een beautycare salon een gehele gezichts behandeling met ipl voor 35€ wat normaal rond de 90€ dan zou ik mij toch afvragen wat men krijgt voor 35€.Maar dat is natuurlijk de vrijheid die men heeft ik zeg altijd kwaliteit en specialisatie betaal je ook wanneer er een grote toe stroom van klanten is je kan er maar een tegelijk helpen.
Het is natuurlijk heel vervelend als men op deze site vermeld staat zonder overleg maar ik begrijp ook niet waarom ze dit doen de prijs verschillen.
Want wanneer je naar een gespecialiseerd ipl of laser behandelaar gaat zijn de prijzen alzo hoger dus waarom die prijs verhoging die hun toepassen op de echte prijzen.
Mijn vraag is dan ook kent u ook personen of bent u een van die genen die op deze website zijn geplaats zonder toestemming en heeft u al geprobeert uw naam of prijs verwijderd /verandert te krijgen.
Het domein staat namelijk geregistreed onder een engelse L.T.D Kentwick ook deze personen zijn niet te bereiken ook niet per navraag bij hun Nederlandse hosting profider deze heeft niet werkende telefoon nummers gekregen
Ook omdat men met L.T.D's werkt dan heb je meestal wat te verbergen of als het te heet onder de voeten wordt kan men snel de boel op doeken.

Gesloten