Klanten Ziggo kunnen compensatie krijgen na storing

Klanten Ziggo kunnen compensatie krijgen na storing

Een storing bij Ziggo zorgt ervoor dat klanten sinds afgelopen zaterdag van sommige diensten geen gebruik kunnen maken. Het gaat met name om de dienst ‘Video OnDemand’ via de mediabox. Gedupeerden kunnen een verzoek indienen voor eventuele compensatie.

Afgelopen zaterdag vond bij Ziggo een stroomstoring plaats waarbij netwerkapparatuur beschadigd is geraakt.  Sindsdien was het niet mogelijk om gebruik te maken van ‘Video OnDemand’ via de mediabox. De ‘Ziggo Go’ app en site werkten wel. ‘Inmiddels hebben we de beschadigde apparatuur vervangen en proberen we om alle diensten weer in de lucht te krijgen’, laat Richard Mes, woordvoerder van Ziggo, weten.

Eventuele compensatie nog onbekend

Klanten die door de storing geen gebruik hebben kunnen maken van Video OnDemand, kunnen een compensatieverzoek indienen. De klantenservice van Ziggo behandelt vervolgens het compensatieverzoek.

Mes laat weten dat Ziggo samen met klanten naar een gepaste oplossing zal zoeken. ‘Maar hoe die compensatie eruit gaat zien, durf ik niet te zeggen. We spreken hier niet over een hele dienst die eruit ligt, maar over een deel hiervan.’

Hoeveel mensen last hebben gehad van de storing is onbekend.

Meer over:

Ook interessant