Huidcrème met diamant

Een rimpelloze huid, wie wil dat niet? In de P.C. Hooftstraat worden klanten met een schitterend verhaal verleid om huidcrème met diamant te kopen. Door het speciale ingrediënt diamantpoeder zou je een gladde, rimpelloze huid krijgen. Maar werkt dit echt?

Diamantpoeder

Forever Flawless legt bij de verkoop van hun producten de nadruk op de bijzondere werking van het ingrediënt diamantpoeder. Dit diamantpoeder zou in de huid door kunnen dringen en daarmee bestaande rimpels doen verdwijnen. Ook zou het de vorming van nieuwe rimpels tegen kunnen gaan.

Prijs

De Forever Flawless producten zijn zeer fors geprijsd, maar onze ervaring leert dat de medewerkers snel zakken in de prijs als de klant niet direct tot aankoop over lijkt te gaan. Wij hebben voor 150 euro aan producten gekocht, om deze door onze deskundige te laten onderzoeken. En om de producten twee weken lang te gebruiken, op aanbeveling van de verkoopster.

Verborgen camera

Naar aanleiding van verschillende klachten die wij binnenkregen over de producten en de werkwijze van Forever Flawless hebben wij zelf een kijkje genomen in de luxe winkel in de P.C. Hooftstraat. De uitspraken van de medewerksters hebben wij vervolgens voorgelegd aan onze deskundige, onderzoeksarts in de cosmetische dermatologie, Dr. Jetske Ultee.

Gebrek aan wetenschappelijk onderzoek

Dr. Jetske Ultee heeft de ingrediënten in de producten onderzocht, en stelt dat de productiekosten niet meer dan een euro bedragen. De Forever Flawless producten worden echter voor aanzienlijk meer geld verkocht in de winkel. Daarnaast geeft zij aan dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat diamantpoeder iets voor de huid kan doen, en dat het gebruik van diamantpoeder op de huid zelfs af te raden is.

Meer rimpels

De huisanalyse bij Dr. Jetske Ultee wijst na twee weken smeren met de Forever Flawless producten uit dat er geen verbetering in de huid te zien is. Sterker nog, er zijn zelfs meer rimpels te zien aan de kant van het gezicht waar de Forever Flawless producten aangebracht zijn.

Lees de reactie van Forever Flawless

Forumreacties (23)

Wil jij meepraten over dit onderwerp? Dat kan op ons forum!

Reageer op het forum
 • R
  • Radar
  • Site Admin
  • 05-09-2014 08:46
  Een rimpelloze huid, wie wil dat niet? In de P.C. Hooftstraat worden klanten met een schitterend verhaal verleid om huidcrème met diamant te kopen. Door het speciale ingrediënt diamantpoeder zou je een gladde, rimpelloze huid krijgen. Maar werkt dit echt?

  Maandag 8 september 2014 in Radar, om 20:30 bij de AVROTROS op NPO 1
 • C
  • czarczar
  • 05-09-2014 14:10
  Als het duur is, dan zal het vast wel werken.
  Proest!
 • T
  • tenormin
  • 05-09-2014 14:56
  Alleen maar diamant? Ken ook crèmes met bladgoud, veel vrouwen in de P.C. Hooftstraat kopen dat, althans, eens een uitzending gezien. Ik doe het wel met komkommer sap 😂 , minder duur.
Alle reacties (23)

Ook interessant