toggle menu

Update Achmea: Alle benodigde informatie is binnen | Radar checkt

Ildiko Ujvari kreeg in 2013 tijdens haar werk een plaat op haar hoofd en kan vanwege chronische schedelpijn niet meer werken. Ze probeert al 5,5 jaar een schadevergoeding te krijgen via Achmea. Radar besteedde op 11, 18 en 25 februari en 4 maart aandacht aan deze zaak. Achmea meldt dat de organisatie alle benodigde informatie van mevrouw Ujvari ontvangen heeft en deze zo snel mogelijk door een onafhankelijke arts bekeken worden. Radar blijft de kwestie op de voet volgen.

Achmea reageert:

'We kunnen gelukkig verder met het proces omdat we woensdag jl, na 5,5 jaar alle benodigde informatie van mevrouw Ujvari hebben ontvangen om de schade objectief en rechtvaardig te kunnen vaststellen. Er zal zo snel mogelijk een medische expertise door een onafhankelijk arts plaatsvinden. Wij verwachten dat dit deze week zal plaatsvinden indien er overeenstemming is over de vraagstelling van de medische expertise.
Met het expertise rapport kunnen we de volgende stappen nemen om tot te komen tot het vaststellen van het schadebedrag.'

Reacties

Of praat mee op het forum
Op de Radar website moet je 'overige cookies' accepteren om te reageren op artikelen.

Ook interessant