background branding

Tv-uitzending 17-09-2018

Het regent klachten over fietsenwinkel.nl, één van de grootste online fietsenwinkels in Nederland. Komt de webshop met een oplossing? En: je kunt nu spotgoedkoop een multifocale bril kopen. Maar hoe goed zijn die brillen eigenlijk?

Klachten over fietsenwinkel.nl

Je fiets is al acht keer ter reparatie opgestuurd maar je kunt 'm nog steeds niet gebruiken. De medewerkers van de klantenservice behandelen je onvriendelijk en komen hun beloften niet na.

Het regent klachten over fietsenwinkel.nl, één van de grootste online fietsenwinkels in Nederland. Komt de online shop met een oplossing?

Multifocalebrillentest

Tegenwoordig kan je spotgoedkoop een multifocale bril kopen. In de winkel maar ook online. Hoe staat het eigenlijk met de kwaliteit van deze brillen, krijg je wel waar voor je geld? Want zó goedkoop, dat kan toch bijna niet?

Radar koopt 14 brillen en laat ze testen door drie consumenten. Wat is hun oordeel; zit de bril lekker, klopt de sterkte? En wat zeggen de deskundigen over de kwaliteit?

Hoe herken je een nepsite van je 'zorgverzekeraar'?

Nederlanders gaan op zoek naar een nieuwe zorgverzekering, en cybercriminelen spelen daar handig op in, waarschuwde Stichting Internet Domeinregistratie Nederland (SIDN) vorige week. De stichting vertelt in de uitzending over het onderzoek naar nepsites van zorgverzekeraars en Radar spreekt na de uitzending met de stichting. Heb jij een vraag over hoe je zo'n nepsite herkent? Je kunt 'm alvast insturen!