background branding

Van airfryer tot Temu: dit zijn de best gelezen artikelen van 2023

Temu.jpg

Of het nu ging om je meterstanden, de aifryer of de betrouwbaarheid van webshop temu: jullie wisten de Radar-website in 2023 weer goed te vinden. Dit zijn de vijf best gelezen stukken van dit jaar.

1. Wat is gezonder: de airfryer of de friteuse? 


Waar bak je gezonder mee: met de airfyer, of met de friteuse? Dat is de vraag die heel veel mensen zichzelf stelden in 2023, zo blijkt uit onze leescijfers. Wat denk jij dat het antwoord is? Je leest het hier.

2. Hoe krijg je die kalkaanslag weg?


Ook een vraag waar veel mensen het antwoord op wilden weten: hoe krijg je toch die kalkaanslag weg van je douchewand? Het artikel dat wij hierover schreven, werd heel goed gelezen. Weet jij het antwoord op de vraag nog niet, maar wil je het wel weten? Wij vertellen het je.

3. Eneco, Essent en Vattenfall vragen om je meterstanden


Wie op 1 januari 2023 nog geen slimme meter had, zou de meterstanden alsnog zelf moeten doorgeven aan de energieleverancier. Althans, in het geval van Eneco, Essent en Vattenfall. Dit bericht op onze site dateert uit december 2022, maar werd in 2023 bijzonder goed gelezen. 

4. Hoe betrouwbaar is webshop Temu?


Temu. Je hebt de naam van deze webshop vast voorbij horen komen dit jaar. Heel veel lezers van onze ste vroegen zich af of je hier veilig wat kan bestellen. Wat denk jij? je leest het in ons artikel.

5. Betalen als je iets kapot laat vallen?


Stel, je laat iets kapot vallen in de supermarkt, draai jij dan op voor de kosten? Wij zochten dit in 2023 uit en jullie klikten massaal op ons artikel.