Stuiting woekerpolis

Heb je een woekerpolis afgesloten en dacht je wegens verjaring geen proces meer te kunnen aanspannen om van deze polis af te komen? Dan brengen we goed nieuws.

De Hoge Raad heeft op 28 maart uitgesproken dat iedereen bij wie het recht op het aanspannen van een proces is verjaard, toch nog het recht heeft om mee te liften op een collectieve rechtszaak.

Gedupeerden kunnen gratis deelnemen aan een massaclaim door zich in te schrijven bij de Vereniging Woekerpolis.nl of Stichting Woekerpolisproces.

Bekijk rechts eerdere Radar-uitzendingen over woekerpolissen, en lees het eerder gepubliceerde nieuwsartikel voor meer informatie.

Forumreacties

11
  • Door Radar

Heb je een woekerpolis afgesloten en dacht je wegens verjaring geen proces meer te kunnen aanspannen om van deze polis af te komen? De Hoge Raad heeft op 28 maart uitgesproken dat iedereen bij wie het recht op het aanspannen van een proces is verjaard, toch nog het recht heeft om mee te liften op een collectieve rechtszaak. Gedupeerden kunnen zich inschrijven bij de Vereniging Woekerpolis.nl en gratis deelnemen aan de massaclaim. Maandag 7 april in Radar, om 20:30 op Nederland 1

  • Door Henri__k

Geachte heer, mevr. Zou u zo vriendelijk willen zijn de link voor woekerpolis, op deze site te plaatsen. Er is zoveel informatie over woekerpolissen op het internet. Succes met uw uitzending. Met vriendelijke groet, Henri

Geachte redactie, Vanavond de heer A Flipse van Woekerpolis.nl gezien in jullie uitzending. Deze meneer A. Flipse was in de jaren 90 zelf via zijn Flipse Assurantiën een hele grote verkoper van woekerpolissen. (o.a. de het bekende levensplan van Falcon via hem gekocht) Toch wel heel tegenstrijdig dat deze meneer bij jullie aan de tafel zit te vertellen dat er miljoenen polissen zijn verkocht. Neem aan dat hij zijn provisie (veel denk ik) niet zal terugbetalen aan de gedupeerden. Blijft een rare wereld.